“ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ:ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ”

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΪΛΑ

 

 

 

Ο πρώην Νομάρχης κ. Δημήτρης Μπάιλας.

“Οι βουλευτές…. παραπλανήθηκαν, η Περιφέρεια… αδιαφόρησε, ο Δήμαρχος…….ασχολείται με την επανεκλογή του, και η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αρπάζει τις περιουσίες των Κυκλαδιτών.

Με αυτή τη φράση θα μπορούσε να περιγραφεί η μεθόδευση, με την οποία η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ένα απλό Π.Δ [32/2016] προχώρησε στην αρπαγή των εκτός οικισμού ιδιοκτησιών, των Κυκλαδιτών με την διαδικασία των Δασικών Χαρτών, με τους Βουλευτές, τον Περιφερειάρχη και το Δήμαρχο [επικεφαλής των Δήμων των Κυκλάδων], να δείχνουν μια πρωτοφανή αδιαφορία για δύο χρόνια, αφού, ο Σύλλογος Μελετητών Μηχανικών Κυκλάδων σήμανε συναγερμό με το 1169/17.2.2017 έγγραφό του, που κοινοποιήθηκε προς όλους, οι οποίοι τόσο καιρό αδιαφόρησαν και τώρα τρέχουν να συμμαζέψουν τα ….. ασυμμάζευτα, και να αυτοπροσδιοριστούν ως αγωνιστές.

Η παραπομπή του θέματος από τον Υφυπουργό σε επιτροπή, για μένα σημαίνει παραπομπή στις καλένδες.

Νομίζω ότι δεν πείθουν κανένα, και ο μόνος τρόπος αντίδρασης που θα φέρει αποτέλεσμα είναι, μια πλατιά ενημέρωση με συσκέψεις των αγροτών, και η αποστολή αποφάσεων προς την Κυβέρνηση με την οποία θα ξεκαθαρίζουν ότι, δεν είναι διατεθειμένοι να υποστούν τέτοια ζημιά και κοροϊδία, και ότι εάν μέχρι την προκήρυξη εκλογών δεν αποκατασταθεί η αδικία, θα αποτρέψουν με κάθε νόμιμο τρόπο τη διεξαγωγή τους.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι αντίδρασης ,αλλά δεν θα τους υποδείξω εγώ στους Κους Δημάρχους και τον Κο Περιφερειάρχη.

Ας το σκεφτούν και ας αποφασίσουν μόνοι τους.!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΪΛΑΣ

π. Νομάρχης Κυκλάδων

Υποψήφιος Βουλευτής ΚΙ.ΝΑΛ. Κυκλάδων”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *