«Δ.Ε.Υ.Α.Θ.: Θα επιβραβεύονται οι συνεπείς καταναλωτές»

ΣΥΝΑΝΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΗΡΑΣ

 

 

 

“Σε πολύ θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. κ. Μανόλη Ορφανού με τα μέλη του  Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Θήρας, όπου συζητήθηκαν θέματα τα οποία τέθηκαν στη συνάντηση σχετικά με τα ζητήματα που ανακύπτουν λόγω της πανδημίας.

 

 

Ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου άκουσε με προσοχή τα αιτήματά τους στα οποία απάντησε λέγοντας ότι η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. στέκεται δίπλα στους πολίτες και τους επαγγελματίες του νησιού και συμβάλλει αποτελεσματικά  στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της  παρέχοντας πλέον  καλύτερες υπηρεσίες στους καταναλωτές.

 

 

Πολλά από τα θέματα που τέθηκαν αφορούν παθογένειες πολλών ετών, εξήγησε ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Θ., και για αυτό το λόγο γίνεται μια ιεράρχηση εκείνων των προβλημάτων προς επίλυση. Παράδειγμα εξήγησε, πως η μείωση των τελών είναι κάτι που εξετάζεται αλλά δεν μπορεί να γίνει άμεσα αλλά μόλις τελειώσει η πανδημία.

 

 

Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, θα υπάρξει μελέτη για την νέα τιμολογιακή πολιτική, η οποία θα δρομολογηθεί μερικούς μήνες μετά τη λειτουργία του νέου εργοστασίου αφαλάτωσης στην Αγ. Παρασκευή, όταν δηλαδή όλο το νησί θα υδρεύεται με αφαλατωμένο νερό.

 

 

Ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. δεν έκρυψε επίσης ένα ακόμη ενδεχόμενο που βρίσκεται σε διαρκή συζήτηση : Να επιβραβευτούν οι συνεπείς καταναλωτές. Όπως είπε ο κ. Μανόλης Ορφανός στα μέλη του Επαγγελματοεμπορικού Συλλόγου,  το ενδεχόμενο επιβράβευσης σε μεταγενέστερο χρόνο για τους συνεπείς καταναλωτές είναι κάτι που εξετάζουμε . Μέχρι τώρα έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια, όπως τόνισε,  να εισπραχθούν παλαιότερες οφειλές και το αποτέλεσμα είναι θεαματικό. Οι επιχειρήσεις δε που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν υπόκεινται σε ρυθμίσεις οφειλών και αφαιρούνται ρολόγια από τους χρόνιους οφειλέτες.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. κ. Πέτρος Πρέκας,  η Σύμβουλος του Προέδρου κ. Ειρήνη Βλαβιανού καθώς και ο Γενικός Διευθυντής κ. Νίκος Μάϊνας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *