ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΠΥΡΓΟΥ

 

 

  “Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εστίας εύχεται Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και χαρά. Ο καινούργιος χρόνος να είναι αισιόδοξος, δημιουργικός κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και με αλληλεγγύη και φροντίδα για τους συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη μας.
Πλησιάζοντας στο τέλος της χρονιάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Πρόεδρο και τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Πύργου, τα μέλη της Εστίας για τις συνδρομές τους, τους φίλους και τους συγχωριανούς για τη συμμετοχή τους, τους χορηγούς που βοήθησαν να πραγματοποιηθούν οι φετινές μας εκδηλώσεις και τα τοπικά μέσα που τις προέβαλαν.
 
 
Ευχαριστούμε όλους τους καλλιτέχνες που έλαβαν μέρος στις εκδηλώσεις μας και ιδιαίτερα το μουσικό σχήμα Β. Τρίγκα – Μ.Καραμολέγκου που συμμετείχαν αφιλοκερδώς. Την θεατρική ομάδα «ΕΝ ΟΔΩ» που προσέφερε τα έσοδα της παράστασης. Τον γιατρό κ.Γιάννη Αργυρό που κατά την παρουσίαση του βιβλίου του «Τω καιρώ εκείνω» προσέφερε τα έσοδα από την πώληση των βιβλίων.
 
 
Ευχαριστούμε επίσης την Θηραϊκή Εταιρία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών για την συνδιοργάνωση σημαντικών εκδηλώσεων.
Πολλές ευχαριστίες στην μπάντα της Εστίας, τα χορευτικά σύνολα και τη Λέσχη Ανάγνωσης που με την παρουσία τους εμπλουτίζουν τις δράσεις του συλλόγου μας.
Τέλος ιδιαίτερες ευχαριστίες στον συγχωριανό μας δημοσιογράφο κ.Γιάννη Μαρίνο που είναι ο σημαντικότερος χορηγός και υποστηρικτής της Εστίας.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *