Site icon Santonews

«Χριστούγεννα στη Σαντορίνη» | Το πρόγραμμα του τριημέρου 15-17/12

  “Γεμάτο δράσεις είναι το τριήμερο 15 έως 17 Δεκεμβρίου 2023 στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Τον… χορό των εκδηλώσεων θα ανοίξει την Παρασκευή 15/12 στις 18:00 το Δημοτικό Σχολείο Ακρωτηρίου, όπου θα πραγματοποιήσει τη χριστουγεννιάτικη σχολική γιορτή του. Στη συνέχεια στις 19:30, θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε μία παράσταση με κάλαντα, σαντορινιές καντάδες και χορούς από τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τη Μικρά Ασία που επιμελείται η Γιάννα Μαυρομμάτη και θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία του Πολιτιστικού & Αθλητικού συλλόγου Ακρωτηρίου, του συλλόγου Βοθωνιατών Θήρας «Παναγιά η Σέργενα», της χορευτικής ομάδας «Πανηγυρόσπιτο» Οίας, του πολιτιστικού – εξωραϊστικού συλλόγου Θήρας «Αγ. Ευστάθιος» και του «Παγκράτιου» Πολιτιστικού – Περιβαλλοντικού συλλόγου Καμαρίου.

 

Το Σάββατο 16/12 από τις 12:00 φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικα στολίδια με το σύλλογο «Ηλιαχτίδα» και στις 17:00 οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Μεγαλοχωρίου θα μας παρουσιάσουν την παράσταση «Φρικαντέλα – Η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα» του Ευγένιου Τριβιζά. Στη συνέχεια, τα ξωτικά θα αναλάβουν δράση και στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η προβολή της ταινίας «Μεσόγειος: Πολιορκημένη Θάλασσα».

 

 

 

 

Την Κυριακή 17/12, τα ξωτικά θα ξεκινήσουν στις 12:00 με Eco Κατασκευές και στις 18:00 θα συνεχίσουν με χριστουγεννιάτικες μακαρονοκατασκευές. Το τριήμερο θα ολοκληρωθεί με τη μπάντα του Γυμνασίου Μεσαριάς, η οποία θα ανέβει στο stage του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ για να μας χαρίσει μια χριστουγεννιάτικη συναυλία σε ρυθμούς ροκ.

Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε υπέροχα και να διασκεδάσουμε.

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή (16:00 – 22:00)
Σάββατο – Κυριακή & Αργίες (11:00 – 22:00)

Η είσοδος στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» είναι ελεύθερη”.

Exit mobile version