ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΑΠΠΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΘΗΡΑΣ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

 

 

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι τα Χριστούγεννα και ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης μαζί με τον Δήμο Θήρας ετοιμάζονται να βάλουν τα γιορτινά τους.

Από τις 16 Δεκεμβρίου 2017 μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2018 οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη μαγεία των εορτών, με επίκεντρο την πλατεία Θήρας (Πλατεία Φηρών), η οποία θα φωταγωγηθεί, θα στολιστεί και θα «πλημμυρίσει» από χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Στο χώρο θα τοποθετηθούν τρία χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, όπου ξωτικά θα υποδέχονται τον κόσμο καθημερινά από τις 11:00 έως τις 14:00 και από τις 16:00 έως τις 19:00, υποσχόμενοι ένα πλούσιο πρόγραμμα διασκέδασης. Face-painting, μπαλονοκατασκευές, δωρεάν ποπ-κορν, μαγικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο με όμορφες κλασικές ιστορίες και θεατρικά δρώμενα με πολλά παιχνίδια αναμένεται να χαρίσουν αξέχαστες στιγμές σε μικρούς, αλλά και μεγάλους που θέλουν να γίνουν ξανά παιδιά.

Ο Άγιος Βασίλης θα βρίσκεται επίσης εκεί με το έλκηθρό του, περιμένοντας να ακούσει τις επιθυμίες τους και να φωτογραφηθεί μαζί με τους μικρούς του φίλους, ενώ στην πρεμιέρα των εορταστικών εκδηλώσεων, τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά θα τους μοιράσει δώρα.

Στο μεταξύ, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 12:00 η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θήρας θα βρεθεί στην πλατεία, όπου θα παιανίσει χριστουγεννιάτικους σκοπούς και κάλαντα, μεταφέροντας στις καρδιές όλων το πνεύμα αγάπης των εορτών.

Σας περιμένουμε όλους εκεί για να ζήσουμε μαζί τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *