Site icon Santonews

Χρήστος Πολατσίδης – Υποψήφιος στις εκλογες με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Οικονομολόγος και Εκπαιδευτικός από την Τήνο

 

Πρώτη δήλωση για την υποψηφιότητα

 

 

 

 

  “Συστρατεύομαι ως υποψήφιος Βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής στις Κυκλάδες.

Δηλώνω παρών στον κοινό μας αγώνα, ώστε οι Κυκλαδίτισσες και οι Κυκλαδίτες να έχουν ισότιμη πρόσβαση στην υγεία, την παιδεία, τις μεταφορές και σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο διαβίωσης.

Δηλώνω παρών στον κοινό μας αγώνα για ένα νέο εθνικό παραγωγικό μοντέλο. Για να μειωθούν οι ανισότητες με μόνιμες και ουσιαστικές παρεμβάσεις και όχι με προσωρινά επιδόματα. Για να αναγεννηθεί το ΕΣΥ. Για να δημιουργηθούν καλές θέσεις εργασίας για τη νέα γενιά.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Τήνο από την οποία και κατάγομαι (το γένος Γάσπαρη). Είμαι πτυχιούχος οικονομολόγος με δύο μεταπτυχιακά διπλώματα : Στη Διοίκηση Επιχειρήσεων- Μάνατζμεντ Τουρισμού και στις Επιστήμες της Αγωγής. Εργάστηκα στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος επί οκτώ χρόνια και συγκεκριμένα στα καταστήματα Τήνου και Μυκόνου. Επίσης έχω εργαστεί ως εκπαιδευτικός στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Τα τελευταία χρόνια ζω στη Σύρο και εργάζομαι ως πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων στις αντίστοιχες εκπαιδευτικές δομές.

Εντάχθηκα στο ΠΑΣΟΚ σε ηλικία 17 ετών, το 1999. Διετέλεσα Γραμματέας της ΠΑΣΠ στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς κατά το ακαδημαϊκό έτος 2002-2003 καθώς και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών του ΠΑ.ΠΕΙ. και μέλος της συγκλήτου. Από το 2008 μέχρι το 2013 ήμουν μέλος της Σ.Ε. της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Τήνου. Το 2013 εκλέχθηκα Γραμματέας της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Τήνου και το 2016 Γραμματέας της Ν.Ο. ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων. Το Μάιο του 2018 εκλέχθηκα Αναπληρωτής Γραμματέας της Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής στις Κυκλάδες. Τον Ιούλιο του 2020 εκλέχθηκα Γραμματέας της ΝΕ Κινήματος Αλλαγής Κυκλάδων και τον Ιούνιο του 2022 Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Κυκλάδων.

Στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 ήμουν υποψήφιος με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ. Στις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου του 2019 ήμουν υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής. Την τελευταία δεκαετία αρθρογραφώ σε ηλεκτρονικές ιστοσελίδες του Νομού Κυκλάδων.

Είμαι παντρεμένος με την Εύη Νέλλα και είμαι πατέρας δύο μικρών κοριτσιών”.

Exit mobile version