Site icon Santonews

ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΑΝΑΦΗ

ΒΛΑΒΗ COSMOTE-ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

“Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ,

 

αφορμή της παρούσας επιστολής είναι η πολυήμερη διακοπή παροχής υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας & internet, που εξυπηρετούν το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Ανάφης, το μοναδικό υποκατάστημα ΕΛΤΑ, το οποίο εκτελεί και χρέη τράπεζας Eurobank, καθώς και τις τηλεφωνικές γραμμές αρκετών κατοίκων, με πάροχο την εταιρεία COSMOTE και αφορούν στην νήσο μας.

 

Συγκεκριμένα από την Πέμπτη 16/03/2023, λόγω κακοκαιρίας, παρουσιάστηκε βλάβη στο δίκτυο της εταιρείας και έκτοτε έχουν παραλύσει οι προαναφερόμενες δομές. Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, είναι ανεπίτρεπτο, για την όποια βλάβη μπορεί να υφίσταται, να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, να τερματίζονται οι χρηματοοικονομικές συναλλαγές, να υπάρχει αδυναμία καταβολής συντάξεων, να παραμένουν στοιβαγμένα προϊόντα και έγγραφα στον χώρο του ταχυδρομείου και να αποκόπτονται κάτοικοι από το αγαθό της τηλεπικοινωνίας.

 

Παρά τα συνεχόμενα αιτήματά μας, για αποκατάσταση της βλάβης κι ενώ επισκέφτηκε τεχνικός της εταιρείας COSMOTE την Ανάφη, στις 22’Μαρτίου, το πρόβλημα παρέμεινε άλυτο.

 

Παρακαλούμε, να λάβετε υπόψη ότι, η Ανάφη ανήκει στην άγονη γραμμή των Κυκλάδων, δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο σταθερό τηλεπικοινωνιακό δίκτυο με μοναδικό υπαίτιο την εταιρεία COSMOTE και ζητούμε την άμεση παρέμβασή σας, για την επίλυση του θέματος”.

Exit mobile version