ΧΑΛΑΡΗ, ΜΕ “ΧΑΛΑΣΕΣ” ΣΗΜΕΡΑ

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ.

 

 

 

Γιώργο Χάλαρη, σήμερα με απογοήτευσες. Σε ήθελα εκεί. Στο στίβο της Τοπικής Δημοκρατίας. Να τους πεις, πως και γιατί. Δεν ήταν προσωπικό το ζήτημά σου. Ήταν η προσπάθεια κατατρομοκράτησης κάθε αντίθετης φωνής. Σου θυμίζω. Παραβίαση οικιακού και εργασιακού ασύλου. Ξυλοδαρμός προσκεκλημένου (ο Δίας λεγόταν Ξένιος Ζευς κι εμείς δεν καταφέραμε να σε προστατέψουμε, παρά την αυτοθυσία των συναδέλφων). Εξύβριση των Θείων. Ο τραμπούξ ελεύθερος κι ωραίος. Αποδεκτός. Ηθικός.

Και θα βάλω κι ένα βιντεάκι του κυρ-Ηλία. Δεν ακούγεται τι λέει. Μάλλον διαμαρτύρεται γιατί έστρεψα την κάμερα πάνω του. Ας το μάθει λοιπόν ο κυρ-Ηλίας. Ο όποιος ιδιώτης -προς θεού με την νεοελληνική, όχι την αρχαιοελληνική έννοια του όρου- έχει δικαίωμα να αρνηθεί την άνευ συγκατάβασης του έκθεση στη δημοσιότητα. Όταν όμως θέλει να είναι δημόσιο πρόσωπο, αυτό είναι επιβεβλημένο. Εντάξει κυρ-Ηλία;.

Ευτυχώς που η Μαρία Αργυρού, επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, έβαλε το θέμα σε μια διάσταση που επιμένω, από την πρώτη στιγμή: “Στόχος δεν ήταν μόνο ο Χάλαρης. Ήταν και η Ελευθερία του Τύπου. Το αποδεικνύει το εξώδικό του (μέσα στην αποδεδειγμένη πια απειρία του δικηγόρου του, μέχρι αποζημίωση μπορώ να ζητήσω. Το έψαξα, με κορυφαίο φίλο δικηγόρο -τσάμπα βέβαια, εγώ δεν ανεβάζω από 30.000 σε 130.000 τα δικαστικά έξοδα, τόσα λεφτά θέλω δεκαετίες για να τα βγάλω- κι έκανα καινούρια σωθικά, όταν μου είπε, ότι είναι απόδειξη προμελέτης, άρα μπορώ να κινηθώ ΕΓΩ δικαστικά. Μην ανησυχείς κυρ-Ηλία, έχω ηθικές και δεοντολογικές αρχές που τις τηρώ. Δεν θα το κάνω, εκτός αν μου επιδείξεις ξανά δημόσια τη βουβωνική σου χώρα. Με το Χάλαρη δεν ξέρω πως θα ξεμπερδέψεις.).

Και κυρ-Ηλία: η υπόθεση σου, δεν αφορά και δεν πληρώνεται από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας. Ότι έξοδο γίνει θα βγει από τη δική σου τσέπη. Όχι από τη δική μου και των πολιτών. Δική σου η μαγκιά, δικός σου κι ο λογαριασμός.

Αλλά Χάλαρη, έπρεπε να είσαι εκεί σήμερα. Για ένα προτελευταίο μάθημα στους απαίδευτους υποκριτές (γιατί δεν πιστεύω πως “τελείωσες”).

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *