Χ.ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ

 
 
 
“ΔΕΗ:Καταστροφικες  διακοπές ρεύματος στα νησιά μας… μεγάλες οι αυξήσεις  στα τιμολόγια της…. και αγώνας  για να αποτελεί η εντοπιότητα  κριτήριο στις προσλήψεις  της  στο Ν. Αιγαίο! 
 
 
 
  Η παράταξη μας έχει δηλώσει με παρρησια προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν κρύβουμε τα προβλήματα “κάτω από το χαλί” και δεν σιωπουμε (όπως κάποιοι κάνουν συστηματικά… ) στα  κοινωνικά  ζητήματα ! 
Στα πλαίσια της υπέρασπισης των  δικαιωμάτων των νησιωτων μας αποστείλαμε επιστολή στη Διοίκηση της ΔΕΗ όπου θέτουμε και διεκδικουμε λύση σε σειρά ζητημάτων. 
 
Συγκεκριμένα :
 
1)τις συχνές και απαράδεκτες διακοπές ηλεκτροδοτησης σε πολλά από τα νησιά μας (Ρόδο, Λέρο κ.α.)όπου επαγγελματίες και ιδιώτες   – εν μέσω  καύσωνα  – υπόκεινται τις αρνητικές συνέπειες! Από τη μια οι ελλείψεις στελεχιακού  δυναμικού, από την άλλη η μεγάλη ζήτηση και τα απαρχαιωμένα  εργοστάσια και μηχανήματα δημιουργούν τεράστια προβλήματα! 
 
2)η νέα αύξηση  στα τιμολόγια της ΔΕΗ επιβαρύνει ακόμα περισσότερο όλες τις οικογένειες και όλες τις επιχειρήσεις που προσπαθούν με άγχος” να τα βγάλουν περα”! 
 
3) το αίτημα να προσμετράται  η εντοπιότητα στα κριτήρια για  τις προσλήψεις  της ΔΕΗ είναι δικαιο και πρέπει να ικανοποιηθεί! 
 
Καλούμε την ηγεσία της ΔΕΗ να σταθεί με σεβασμό  δίπλα στους πολίτες και να υλοποιήσει τα δίκαια αιτήματα τους.
Οι νησιώτες μας είναι Έλληνες πολίτες που αξίζουν καλύτερη μεταχείριση, αφού το ηλεκτρικό ρεύμα είναι δημόσιο αγαθό! 
 
 
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 
-Επικεφαλής του Περιφερειακου Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ” 
 
-Περιφερειακος Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου 
 
 Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝΠΕ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *