ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ: ΑΛΛΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ;

Ο Βουλετής Μιχελάκάης κρούεει τον κώδωνα του κινδύνου, ο Υπουργός τα βρίσκει όλα ανθηρά.

Ο Βουλευτής Μιχελάκης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, ο Υπουργός τα βρίσκει όλα ανθηρά.

ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ: ΑΛΛΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ;

  Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης, επισκεπτόμενος τη Σαντορίνη, αποτίμησε ως άμεση και αποτελεσματική την παρέμβαση του κράτους, στο «πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα» ατύχημα που συνέβη στο τοπικό  εργοστάσιο της ΔΕΗ. Ήταν όμως πρωτοφανές, απρόσμενο, αιφνιδιαστικό και μείζον το ατύχημα στον Αυτόνομο Ηλεκτρικό Σταθμό Σαντορίνης;. Κατά τον Υπουργό Εσωτερικών, ΝΑΙ. Κατά το Βουλευτή Επικρατείας κ. Γιάννη Μιχελάκη, όχι μόνο δεν ήταν απρόσμενο, αλλά μάλλον αναμενόμενο, αν όχι δεδομένο. (Η ταύτιση των δύο προσώπων, δέον να θεωρηθεί αμελητέα).

  Το συμπέρασμα δεν είναι αυθαίρετο.  Συνάγεται από την ερώτηση με αριθμό 8458 που κατατέθηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο στις 14 Μαρτίου 2013 και την οποία συνυπογράφουν ο κ. Μιχελάκης, μαζί με το Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Εμμανουήλ Κόνσολα. Τίτλος: «Τα εντεινόμενα προβλήματα του δικτύου διανομής της ΔΕΗ απειλούν την ομαλή ηλεκτροδότηση της χώρας».

  Οι δύο Βουλευτές (της ΝΔ αμφότεροι), περιγράφουν τα σοβαρά προβλήματα στην ομαλή ηλεκτροδότηση της χώρας και αναφερόμενοι στη νησιωτική Ελλάδα, αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Ειδικά σε ό, τι αφορά στις τουριστικές περιοχές της χώρας και κυρίως στη νησιωτική Ελλάδα, η έλλειψη διασύνδεσης με το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας και το πεπαλαιωμένο δίκτυο διανομής, έχουν ως συνέπεια την αδυναμία επαρκούς κάλυψης των αυξημένων λόγω της υψηλής τουριστικής κίνησης αναγκών. Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος και τον κίνδυνο απαξίωσης του στρατηγικού μας σχεδιασμού για την τόνωση του τουρισμού – που αποτελεί σημαντικό μοχλό ανάπτυξης, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Ελλάδας και βασικό κλάδο εισροής συναλλάγματος – την ώρα που γειτονικές ανταγωνίστριες χώρες, όπως η Τουρκία και η Κροατία, επενδύουν στην ενίσχυση των δικτύων ενέργειας δίνοντας έμφαση στις τουριστικές τους περιοχές».

Ήταν πρωτοφανές, απρόσμενο, αιφνιδιαστικό και μείζον το ατύχημα;

Ήταν πρωτοφανές, απρόσμενο, αιφνιδιαστικό και μείζον το ατύχημα;

  Άρα για το πρωτοφανές, μείζον, απρόσμενο συμβάν καθώς και τη συνακόλουθη αλληλουχία ατυχών γεγονότων, τρία τινά μπορεί να συμβαίνουν:.      

  1. Οι δύο Βουλευτές, έκαναν ερώτηση θεωρητικού χαρακτήρα, χωρίς τεκμηρίωση, πραγματικά στοιχεία και απουσία της έντονης αγωνίας που φαίνεται στο κείμενο. (http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e1bc7375a/8000665.pdf)
  2.      Διέθεταν προφητικές ικανότητες.
  3.      Ήξεραν, φώναξαν, διεκδίκησαν, αλλά δεν εισακούστηκαν.  Σε αυτή την περίπτωση θα είχε ενδιαφέρον η άποψη του κ. Κόνσολα. (εκτός κι αν υπουργοποιηθεί κι αυτός).

Άρα:

  1.        Ο κ. Μιχελάκης, γνώριζε και δε μίλησε.
  2.      Μίλησε, χωρίς να γνωρίζει.
  3.       Εντάξει μωρέ, στην Ελλάδα είμαστε!. Μετά από 10 χρόνια δε θα θυμάται κανείς τίποτα!.

  Οι κανόνες της δεοντολογίας (και όχι μόνο αυτοί!), επιτάσσουν , η αποκάλυψη να αποδοθεί στην ενδιαφέρουσα ειδησεογραφική ιστοσελίδα Newsbomb.gr και στους δημοσιογράφους της που έκαναν τη σχετική έρευνα, την οποία και πιστώνονται πέραν πάσης αμφιβολίας. (http://www.newsbomb.gr/politikh/story/336388/santorini-mihelakis-konsolas-eihan-proeidopoiisei-gia-to-mplak-aoyt)

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ- ΚΟΝΣΟΛΑ

http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e1bc7375a/8000665.pdf