Site icon Santonews

BINTEO:ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

ΜΠΡΑΒΟ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΩΣ ΟΠΛΟ ΘΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ;

 

 

Τελικά, ναι!. Φαίνεται πως κάπου-κάπου, ΄χουν και κάποιο αποτέλεσμα τα ρεπορτάζ. Στις 17 Απρiλίου η Santonews, δημοσιοποίησε μέσω οπτικού υλικού την φρικτή κατάσταση που επικρατούσε στην -κατ’ όνομα- Παιδική Χαρά του Καμαρίου. Με τα σκουπίδια παντού, τα πλαστικά να τα παίρνει το αεράκι και τα δεκάδες παιδιά να μαζεύονται σε αυτήν την αυτοσχέδια χωματερή για να παίξουν τα βράδια. http://santonews.com/vinteoi-santonews-voitha-to-dimo-anakalypsame-avtoschedia-chomateri.html

 

  Μια σημείωση ακόμα: Το γήπεδο του Καμαρίου, φιλοξενεί τα απογεύματα, εκατοντάδες παιδιά που αθλούνται στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου. Γνωστό είναι, πως οι περισσότερες οικογένειες έχουν δύο παιδιά με μικρή διαφορά ηλικίας. Το μεγαλύτερο πάει στην φιλόξενη Ομάδα-Ακαδημία. Το μικρότερο που θα το φέρει ο γονιός μαζί που θα πάει;. Μα ασφαλώς στην παιδική χαρά. Τέλος, σημείωσης.

Το καλό είναι πως η περιοχή καθαρίστηκε. Μόνο αυτό. Δεν έφυγαν τα επικίνδυνα παιχνίδια, δεν έγινε ανακαίνιση. Απλώς καθαρίστηκε. Αλλά κάτι, είναι κι αυτό!.

 

Exit mobile version