BINTEO: ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, Η “ΟΜΙΛΟΥΣΑ ΓΡΑΒΑΤΑ” ΚΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ;

 

 

 

  σκουπιδια_18_Μαη_2016Αφού δεν ακούσατε τις βαριές καταγγελίες της Αντιπολίτευσης, για φωτογραφικούς και στημένους διαγωνισμούς.

Εφόσον, ούτε καν τις πιο ήρεμες φωνές που υποστήριζαν, πως ακόμα κι αν δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό, η διαδικασία θα πάρει χρόνο.

Από τη στιγμή, που αρχίσατε στο “και πέντε” την προκήρυξη του διαγωνισμού.

Όταν, ούτε καν το παράδειγμα της Μυκόνου ( που συχνά επικαλεστήκατε) δεν σας συνέτισε. (κράτησε 14 μήνες η διαδικασία και κατακυρώθηκε μάλιστα σε εργολάβο που στη Σαντορίνη, απερρίφθη, για τυπικούς λόγους).

Τη στιγμή που παρά τις υποδείξεις, δεν προχωρήσατε στη διαδικασία, πρόσληψης προσωπικού με 6μηνε ή 8μηνες συμβάσεις.

Ακόμα, και όταν κυβερνητικοί παράγοντες όπως ο Παύλος Πολλάκης και ο Γιάννης Μπασκόζος, δήλωσαν πρόθυμοι να βοηθήσουν για το ζήτημα.

Αφού, αφήσατε τη Σαντορίνη να δυσφημιστεί και να διασυρθεί.

Κατόπιν τούτων, προχωρήσατε στην εσπευσμένη απευθείας ανάθεση της καθαριότητας σε μια γνώριμη για τις επιδόσεις της στο νησί, εταιρεία.

Απευθείας ανάθεση τι σημαίνει; “Πάρε τα λεφτά και κάνε ότι σε φωτίσει;” ή “Πάρε τα λεφτά και τρέχα;”.

Δια ταύτα Κύριε Δήμαρχε, έχετε ένα ύστατο όπλο στο χέρι σας. Απλά αγγίξτε το επιτέλους!. Σηκώστε το τηλέφωνο και πείτε στον εκπρόσωπο της εταιρείας ότι αν δεν διορθωθεί η κατάσταση, “Βεβαίωση καλής Εκτέλεσης” και άρα λεφτά, γιοκ.

Εκτός, αν αληθεύει, αυτό που πλέον μορφοποιείται ως αντίληψη στην τοπική κοινωνία. Ότι ρίξατε- συνειδητά ή όχι- λευκή πετσέτα και κρατήσατε για τον εαυτό σας το ρόλο, της “ομιλούσας γραβάτας” σε γιορτές και παράτες. Κι ότι το “μαγαζί” το διαφεντεύουν οι κάθε λογής “Δημαρχεύοντες”. Αλλά, το νησί ψήφισε Δήμαρχο. Όχι Δημαρχεύοντες. Ακόμα κι έτσι όμως, το λογαριασμό -για το γινάτι, την αδιαφορία ή ανικανότητα- τον πληρώνει ο Δημότης. Σεβαστείτε τον, τουλάχιστον. Λίγο έστω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *