BINTEO: Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΑΠΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΘΗΡΑΣ

 

 

 

  “Αυτή τη χρονική περίοδο που οι άνθρωποι δοκιμάζονται, που αναζητούν λίγη χαλάρωση από την σκληρή καθημερινότητα και τις απρόβλεπτες καταστάσεις, η μουσική αποτελεί ένα ιδανικό μέσο αποσυμπίεσης! Ένα «καταφύγιο» που έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ…

 

Η «Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής» δημιουργεί την τέλεια ευκαιρία να αφήσουμε πίσω όλοι μας έστω και για λίγο κάθε αρνητική σκέψη και να «ταξιδέψουμε» μέσα από τους ήχους και τις μελωδίες εκατοντάδων καταξιωμένων και νέων καλλιτεχνών που παίρνουν μέρος σε αυτή την πολιτιστική γιορτή.

Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από ένα γεγονός σαν αυτό και φέτος δίνει το παρών στην «Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής» με μια διασκευή του εκπληκτικού «βαλς των χαμένων ονείρων» του Μάνου Χατζιδάκι.

Ντόπιοι μουσικοί αποδέχθηκαν με χαρά τη πρότασή μας να συμμετάσχουν στο βίντεο κλιπ, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, δημιουργώντας ένα άρτιο και καταπληκτικό οπτικό και ηχητικό αποτέλεσμα, το οποίο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας (www.dappos-santorini.com) και στη σελίδα μας στο Youtube (ΔΑΠΠΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ).

Έπαιξαν: Φιλαρμονική του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Μιχάλη Γεροντάκη, Σύγχρονο τμήμα του Εθνικού Ωδείου Θήρας με καθηγητή τον Χριστόφορο Γαβαλά (Ελένη Αργυρού, Γιώργος Φύτρος, Θέμης Καπετσώνης, Εύα Κοντού, Αντώνης Ελευθεράκης), Κωνσταντίνος Πελεκάνος, Δημήτρης Χατζηλαζαρίδης, Γιάννης Κουέλης, Γιάννης Βαζαίος, Μάριος Μαρώλιας, Χριστόφορος Γαβαλάς, Γιώργος Ρούσσος, Αντώνης Πρέκας, Ραφαήλ Σιγάλας, Σοφία Σιάνου.

Ηχογράφηση/Mix/Master: Μάριος Μαρώλιας.

Σκηνοθεσία/Μοντάζ: Κώστας Βουλγαράκης (Lifeclicks Studio).

Τοπικός Συντονιστής «Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής»: Εθνικό Ωδείο Θήρας.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *