BINTEO: ΜΠΟΡΕΙ ΛΙΜΑΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΚΙΖΟΥΜΕ!

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΟΛΙΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ SANTONEWS

 

 

“Συγκεκριμένο, ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης του νησιού, μας έχει στοχοποιήσει”, είπαν με βαθυστόχαστο ύφος οι αρμόδιοι. “ Δεν έχουμε τίποτα, με την κριτική, αρκεί να είναι καλόπιστη”, συμπλήρωσαν.

Πράγμα που ασφαλώς σημαίνει, πως η συγκεκριμένη ιστοσελίδα που “δόλια”, υπονομεύει το μεγαλειώδες έργο το οποίο συντελείται στις λιμενικές ζώνες του νησιού, πρέπει να ανακρούσει πρύμναν. Να υποστηρίξει- λόγου χάριν- πως οι σωροί των σκουπιδιών, που λιάζονταν αμέριμνα στον Όρμο Φηρών δεν είναι σκουπίδια. Είναι μια εικαστική έκθεση “Arte Povera” που πραγματοποιείται προκειμένου να έχουν ένα δυνατό οπτικό ερέθισμα οι χιλιάδες επιβάτες από τα κρουαζιερόπλοια τα οποία καταπλέουν καθημερινά στο νησί.

Ίσως, η “δόλια” Santonews, θα έπρεπε να πείσει τους αναγνώστες της, πως η επαίσχυντη κρατική γραφειοκρατία, καθυστερεί τις περινούστατες μελέτες, για το τι τύπου γάντια, θα πρέπει να φορούν οι καθαριστές. Να καμωθεί πως η εργολαβία, κάνει ότι περνάει από το χέρι της. Και πως οι ελέγχοντες, έχουν δίκιο, όταν υπογράφουν τα πιστοποιητικά καλής εκτέλεσης, όταν έρχεται η ώρα να ρεύσει το χρήμα.

Διότι, όλα βαίνουν καλώς στα λιμάνια και τους λιμενίσκους του νησιού. Για τον απλούστατο λόγο, πως ακόμα υπάρχουν- όσο δεν θυμώνει ο καιρός και υπάρχουν. Έστω ανάπηρα όπως ο Αθηνιός, βρώμικα και εγκαταλελειμμένα όπως ο Όρμος Φηρών, χαοτικά όπως η Βλυχάδα, καταρρέοντα όπως ο Βουρβούλος, μπαζωμένα και βρώμικα, όπως όλα τα υπόλοιπα.

Δόλια Santonews, πόσο “δόλια” είσαι!.

Ας σημειωθεί, βέβαια ότι οι φωτογραφίες, είναι χτεσινές (28 Μαρτίου) και σημερινές (29 Μαρτίου), όσο για τη λάντζα, διακρίνεται μάλλον το που έχει ελλιμενιστεί.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *