ΑΤΜ…. ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΑΤΜ…. ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 

 

Αυτόματη ανάληψη...νερού και στη Σαντορίνη.

Αυτόματη ανάληψη…νερού και στη Σαντορίνη.

Αυτόματες μηχανές πώλησης νερού, εγκαθιστά στη Σαντορίνη η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, συνεχίζοντας το επιτυχημένο παράδειγμα που ξεκίνησε ο (πρώην) Δήμος Ποσειδωνίας Σύρου και ακολούθησαν κι άλλα νησιά. Οι μονάδες θα δίνουν την ευκαιρία στους δημότες να προμηθεύονται πόσιμο νερό με ιδιαίτερα χαμηλή τιμή (μόλις 5 λεπτά το λίτρο), ανακουφίζοντας έτσι τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς από το ιδιαίτερα τσουχτερό κόστος της αγοράς εμφιαλωμένου. Σε πρώτη φάση τα ….ΑΤΜ νερού θα εγκατασταθούν σε Καμάρι Εμπορείο και Μεσαριά, ανώ η αποδοχή τους από τους κατοίκους θα δείξει και το δρόμο για την επέκταση του δικτύου.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

«Ο Δήμος Θήρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ένα ακόμα έργο κοινωνικής προσφοράς υλοποιείται. Πρόκειται για την εγκατάσταση τριών μονάδων παραγωγής πόσιμου νερού σε τρία κομβικά σημεία του νησιού.

Οι κάτοικοι μπορούν να προμηθεύονται άριστης ποιότητας πόσιμο νερό με κόστος μόλις  5 λεπτά του ευρώ (0,05€) ανά λίτρο από τις τρείς αυτόνομες μικρές μονάδες που τοποθετήθηκαν σε τρία σημεία του νησιού μας (Εμπορείο, Καμάρι, Μεσαριά).

Για το έργο συνεργάστηκε ο Δήμος Θήρας με την Περιφέρεια που είναι και ο φορέας υλοποίησης.

Στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες των καιρών, το έργο αυτό αναμένεται να ελαφρύνει τα οικονομικά βάρη των νοικοκυριών που θα κάνουν χρήση της συγκεκριμένης υπηρεσίας».