ΑΘΑΝΑΤΕ ΡΑΝ-ΤΑΝ-ΠΛΑΝ!

ΟΧΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΑΘΗΝΙΟΥ!

 

 

Πέρασε κοντά ένας χρόνος, από τότε που διαπιστώθηκε επισήμως (με έγγραφο του Λιμενάρχη) πως το λιμάνι του Αθηνιού, έχει σοβαρά προβλήματα λειτουργικότητας. Εννιά μήνες πριν κηρύχθηκε σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης. Τι έχει γίνει έκτοτε;. Αν διαθέτετε χιούμορ, διαβάστε το πρακτικό της τελευταίας συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας. Και ετοιμαστείτε για ένα ακόμα καλοκαίρι με ανάπηρο λιμάνι. Βέβαια το ερώτημα, τι θα είχε συμβεί αν δεν υπήρχε “Έκτακτη Ανάγκη”, μόνο ο Ραν-Ταν – Πλαν, θα μπορούσε να το έχει απαντήσει.

Στη Θήρα και στο Δημοτικό Λιμενικό κατάστημα σήμερα στις 27η του μήνα Ιανουαρίου του έτους 2017 ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα 10:30 π.μ. συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας […], Παίρνοντας τον λόγο ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Πελέκης και εισηγούμενος το 2ο θέμα της εκτός ημερησίας διάταξης είπε τα εξής: Σας υποβάλω την από 11/01/2017 αίτηση των Συμπραξάντων γραφείων για την σύνταξη της μελέτης επισκευής μελέτης λιμένα Αθηνιού με την οποία ζητάει παράταση της συνολικής συμβατικής προθεσμίας εκπόνησης της μελέτης του θέματος κατά είκοσι πέντε (25) ημερολογιακές ημέρες , δηλαδή έως 25/02/2017. Προτείνω την ικανοποίηση του αιτήματος για τους λόγους που αναφέρονται στην αίτηση”.

 

Με απλά λόγια, η μελέτη εικάζεται πως θα παραδοθεί στις 25 Φεβρουαρίου. Προφανώς θα γίνει δημοπράτηση του έργου. Ίσως και ενστάσεις. Τουτέστιν: Happy New year 2020. Αθάνατε Ραν-Ταν-Πλαν!. Εσύ ήξερες τι έκανες. Προφήτης ήσουν και ιδανικό πρότυπο για τη Σαντορίνη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *