ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ: Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΨΗΦΙΣΕ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

 

 

Ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος

Ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος

«ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 : ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ – ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ Ν.ΑΙΓΑΙΟΥ.
Η « Καλλικρατική » διάταξη που εμμένει στη κατάρτιση Προϋπολογισμού για το έτος 2015 και να εγκρίνεται από την απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή (μέχρι τέλος Αυγούστου) μας προβληματίζει και μας βρίσκει αντίθετους . Επιβαρύνει τις υπηρεσίες γιατί θα καταρτίσουν δυο (2) φορές προϋπολογισμούς : μια για λογαριασμό της απερχόμενης και μια για λογαριασμό της Νέας Περιφερειακής Αρχής Ν. Αιγαίου.
Ο προϋπολογισμός του 2015 που έφερε προς έγκριση η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή υπό τον κ. Μαχαιρίδη στη σημερινή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της Π.Ν.Α. δεν έχει αναπτυξιακά χαρακτηριστικά που απαιτεί η κοινωνία μας . Η Νέα Περιφερειακή Αρχή οφείλει να επανεξετάσει και να τροποποιήσει το προϋπολογισμό του 2015. Τα μέλη της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου και του Περιφερειακού Συνδυασμού « ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» κ. Χαράλαμπος Κόκκινος και Παπαμανώλης Γιώργος ψήφισαν λευκό.
Σε λίγες ημέρες η νέα Περιφερειακή Αρχή υπό τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο αναλαμβάνει το «τιμόνι» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αναλαμβάνει την ευθύνη…».