«ΑΣ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ !!!»

ΔΩΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ

 

 

 

“Η Διαδικτυακή Ομάδα «ΑΣ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ !!!», οργανώνει την πρώτης της Δράση για το 2017 !!!

Για όσους δεν γνωρίζουν, να πούμε ότι η ομάδα δρα μέσω του Facebook από το 2008, και απαρτίζεται από 40 ενεργούς εθελοντές & περίπου 7.000 μέλη.

Οργανώνει 2-4 τακτικές εκδηλώσεις τον χρόνο και μοιράζει τα δικά σας δώρα στα παιδάκια που νοσηλεύονται στις ογκολογικές κλινικές Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου Κρήτης (κι αν κι εφόσον περισσέψουν και στους ξενώνες της Φλόγας & στο τμήμα μαγνητικού αξονικού τομογράφου του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία)

Επιπλέον δραστηριότητες : Βιβλιοθήκη στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης & Αγάπη στα παιδιά του Εθνικού Νηπιοτροφείου Καλλιθέας

Αυτή τη φορά λοιπόν σκέφτηκαν κάτι πρωτότυπο….

Κατά τα μέσα του Μαρτίου σχεδιάζουν να επισκεφτούν τις ογκολογικές κλινικές που βρίσκονται τα παιδιά δωρίζοντάς τους βιβλία και παραμύθια που ήδη έχουν από προηγούμενη Δράση, αλλά τώρα σκέφτηκαν να μαζέψουν και δωράκια για τους γονείς, με σκοπό να τους δείξουν ότι τους νοιάζονται και τους φροντίζουν ! Να κλέψουν για δυο λεπτά το αίσθημα της αγωνίας και να τους προσθέσουν της έκπληξης και της χαράς !!!

Για τις μαμάδες και τους μπαμπάδες που κάνουν τον πόνο γέλιο και την κούραση αγάπη για να στηρίζουν όλη την οικογένεια στη δύσκολη αυτή περίοδο των θεραπειών…. !!!
Ενδεικτικά κάποια μικρό-δωράκια :

Για τη μαμά :

σαπουνάκια / βραχιόλια / σοσόνια / καθρεφτάκια / τσιμπιδάκια φρυδιών / μανό / ασετόν / αρωματάκια / λίμες νυχιών / liposan / κρέμες χεριών / κεραλοιφές / λαστιχάκια & κλάμερ μαλλιών / ελαφρόπετρες / χτένες / νεσεσέρ.

Για τον μπαμπά :

μικρούς θερμούς για καφέ / ημερολόγια & σημειωματάρια τσέπης / σελιδοδείχτες / μπρελόκ / σκουφάκια / κασκόλ / μαγνητάκια / φωτάκια για βιβλίο.

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ στη Σαντορίνη :

  • Καρτεράδος : Κλειστό Γυμναστήριο, κ. Ειρήνη Βλάχου, κάθε Τρίτη- Πέμπτη- Σάββατο, 9.00πμ- 10.00πμ και 4.30μμ-5.30μμ
  • Καμάρι : Τουριστικό Γραφείο Travel Solution (2286032460), από Δευτέρα ως Παρασκευή, 10.00πμ-5:00μμ
  • Έξω Γωνιά – Πύργος – Μεγαλοχώρι – Ακρωτήρι : Δημόσια Νηπιαγωγεία, από Δευτέρα ως Παρασκευή, 8.30 πμ–4.00μμ

Τα δωράκια σας θα πρέπει να παραδοθούν ως την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, ώστε να υπάρξει μετά ο χρόνος να συσκευαστούν σε χαρτοκιβώτια και να σταλούν στην Αθήνα όπου από εκεί θα γίνει το μοίρασμα για κάθε ογκολογική κλινική.

  • Διοργάνωση Σαντορίνης : Βαλεντίνη Κούτουλα & Γεωργία Νίκου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *