ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΚΑΦΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

«Κοινός στόχος όλων το καλό του νησιού μας. Έτσι τουλάχιστον λένε!!!!!»

KAFOYROS LOYKASΑγαπητοί μου φίλες και φίλοι,

Για αυτό το καλό λοιπόν του νησιού μας, ρίχτηκαν στην μάχη και μάλιστα πολύ θερμά 5 δημοτικές παρατάξεις για να διεκδικήσουν τον Δήμο Θήρας. Έλεος!!!
Σήμερα αύριο λοιπόν ταξιδεύουν οι επικεφαλής των παρατάξεων, στο νησί της Νάξου προκειμένου να επισημοποιήσουν και νομικά την υποψηφιότητάς τους.
Ειλικρινά ήθελα να ξέρω αν όλοι αυτοί οι αγαπητοί Κύριοι, έχουν έρθει σε κάποια επαφή με τους Σαντορινιούς προκειμένου να δουν και να διαπιστώσουν κατ ιδίαν, αν βλέπουν θετικά όλο αυτό το σκηνικό που στήνουν στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές του Μαίου? Γιατί αν έκαναν κάτι τέτοιο, η πορεία των εξελίξεων θα ήταν εντελώς μα εντελώς διαφορετική.

Έχω ξαναπεί ότι, στην τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να εμπλέκονται νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες και ιδανικά. Ομολογώ ότι και οι 5 υποψήφιοι Δήμαρχοι, αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι στα διάφορα ψηφοδέλτια, είναι όλοι τους άξιοι και χαίρουν της αγάπης, της εκτίμησης και του σεβασμού όλων των Σαντορινιών, καθ ότι είμαστε μια μικρή κοινωνία που γνωριζόμαστε σχεδόν όλοι μεταξύ μας. Όλοι τους έχουν προσφέρει σε αυτόν εδώ τον τόπο τα μέγιστα, από όποια θέση και τέθηκαν να υπηρετήσουν κατά καιρούς.

Σαν απλός Δημότης, μελετώντας και ακούγοντας το όλο πρόγραμμα και όραμα που όλοι τους έχουν για το νησί μας, είναι άκρως ικανοποιητικό και αποδεκτό από όλους πιστεύω τους συμπολίτες μας. Βλέπω ότι σε όλα μα σε όλα έχουν ένα και μοναδικό κοινό στόχο. Να αγωνιστούν, να προσφέρουν και να δημιουργήσουν τα μέγιστα για να πάει μπροστά η Σαντορίνη.

Αλλοίμονο ποιος δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο?

Η απορία μου όμως είναι μία και μεγάλη, εφ όσον όλοι τους έχουν τον ίδιο σκοπό και στόχο, γιατί αλήθεια τόσοι πολλοί?

Ξέρετε που είναι η μεγάλη τους διαφωνία? Διαφωνούν γιατί συμφωνούν σε όλα απολύτως. Αλήθεια, πολύ περίεργο δεν ακούγεται?

Όμως φίλες και φίλοι επιτρέψτε μου να πω, Κύριοι υποψήφιοι Δήμαρχοι μήπως θα πρέπει έστω στην ύστατη αυτή στιγμή, μια και θα ταξιδέψετε όλοι σας στην Νάξο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθείτε μαζί, θα πιέτε ένα καφέ, θα φάτε μαζί, να συζητήσετε και να ξανασκεφτείτε μήπως τελικά δεν πρέπει να κουράσετε τον κόσμο της Σαντορίνης με τις 5 υποψηφιότητες? Μήπως θα πρέπει να σκεφτείτε που διαφωνείτε και που συμφωνείτε χαράζοντας κάποιες κοινές γραμμές? Στην Ελλάδα ζούμε, στην χώρα της Δημοκρατίας που μπορούμε να μιλήσουμε ελεύθερα και με ένα καλό και εποικοδομητικό διάλογο να λύσουμε τα πάντα.

Και επειδή πάντα κλείνω το σχόλιό μου με κάποιο καλοπροαίρετο χιούμορ: Βρε παιδιά, μια που θα μπείτε και στο καράβι “Blue Star” και θα περάσετε από 40 κύματα, (έτσι δεν λέει ο λαός για να φύγουν τα κακά?), ο Θεός να σας φωτίσει να αλλάξετε εκλογική ρώτα!!!

Οι μεγάλες αναμετρήσεις γίνονται σε μεγάλες μάχες, έχω άδικο?

Σας ευχαριστώ πολύ,
Λουκάς Χ. Καφούρος
Ημεροβίγλι – Σαντορίνης
———————————-