ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΟΡΕΑ

 

 

 

“Την Κυριακή 11.2.2018, η Δημοτική οργάνωση ΠΑΣΟΚ Σαντορίνης πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας, με κεντρικό ομιλητή τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ

κ. Παύλο Χρηστιδη. Παρών ήταν ο γιατρός και γραμματέας νησιωτικής Πολιτικής κος Γιάννης Βλασερός, ο οποίος απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό . Την έντονη επιθυμία να παρευρεθεί μα τελικά αποκλείστηκε λόγω καιρικών συνθηκών στη Σύρο εξέφρασε και ο πρώην νομάρχης κος Δημήτρης Μπάιλας ,

ο οποίος έστειλε μήνυμα χαιρετισμού. Όπως και ο πρώην υπουργός και βουλευτής του Νόμου κος Παναγιώτης Ρήγας.

Αντιπροσωπεία της οργάνωσης με επικεφαλής τον κ. Παύλο Χρήστίδη συναντήθηκε με στελέχη του Χώρου (κομματικά και Αυτοδιοικητικά), με παραγωγικούς φορείς, με τη Διοίκηση του Γενικού νοσοκομείου Θήρας και με τον Δήμο Θήρας.

Η Δημοτική οργάνωση ευχαριστεί από καρδιάς τους φίλους της παράταξης που μας τίμησαν με τη παρουσία τους και τους καλούμε να λάβουν μέρος στη διαδικασία ανάδειξης αντιπροσώπων του νησιού μας για το ιδρυτικό συνέδριο του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Σύμφωνα με την σχετική εγκύκλιο δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι ενεγράφησαν ως μέλη του νέου φορέα στον 1ο γύρο των εσωκομματικών εκλογών τον περασμένη Νοέμβρη αλλά και όσοι εγγραφούν ηλεκτρονικά στο http://members.kinimaallagis.gr/ εως τα μεσάνυχτα της 22ας Φεβρουαρίου.

Δικαίωμα εκλέγεσθαι ως σύνεδρος έχει οποιοδήποτε μέλος του Κινήματος Αλλαγής δηλώνοντας υποψηφιότητα ηλεκτρονικά μέχρι την 28η Φεβρουαρίου καταβάλλοντας το ποσό των 10 ευρώ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *