ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΗΡΑΣ:ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΝΤΕΡΑ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

 

 

 

 

Φωτό:Kathrin Vogel- από αρχείο

«Διακοπή οικοδομικών εργασιών και σφράγιση εργοταξίων στην Καλντέρα.

 

 

Σε εφαρμογή της Κανονιστικής Απόφασης του Δήμου Θήρας «Έγκριση κανονισμού λειτουργίας καθαριότητας – εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών – Ανακύκλωσης Δήμου Θήρας.» (Αριθμός Απόφασης του ΔΣ: 168/2011), διακόπτονται οι πάσης φύσεως οικοδομικές εργασίες στην περιοχή της Καλντέρας από τις 16/03/2020 και εντεύθεν.

 

 

Στη φετινή χρονιά, εξαιτίας της πρωτοφανούς κατάστασης που αντιμετωπίζουμε λόγω του κορωνοϊού, ο Δήμος Θήρας επέδειξε κατανόηση και ανοχή προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να ολοκληρωθούν οι εκκρεμείς οικοδομικές εργασίες και να ασφαλιστούν τα εργοτάξια.

 

Αν και το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από 16 Μαρτίου έως σήμερα θεωρείται αρκετό ώστε οι υποκείμενοι στην Κανονιστική Απόφαση να ρυθμίσουν τις εκκρεμότητες τους, δίνουμε εν τούτοις, λόγω των εκτάκτων συνθηκών, παράταση αποκλειστικής προθεσμίας δύο (2) ημερών (δηλαδή 2 και 3 Απριλίου 2020) για την πλήρη συμμόρφωση όλων.

 

Πέραν της ανωτέρω ημερομηνίας, δηλαδή από τις 4/4/2020 ουδεμία παρέκκλιση από τα οριζόμενα στην Κανονιστική Απόφαση θα γίνει ανεκτή. Στους παραβάτες θα επιβάλλονται

οι προβλεπόμενες αυστηρές από την Κανονιστική Απόφαση, κυρώσεις.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ- ΣΙΓΑΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *