ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΛΥΝΟΣ, Ο Γ. ΜΑΛΤΑΜΠΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

 

Ο Δήμαρχος Άνδρου Γιάννης Γλυνός.

Ο Δήμαρχος Άνδρου Γιάννης Γλυνός.

«Ο Γιάννης Γλυνός, είναι μια σπουδαία προσωπικότητα που έγραψε ιστορία στην Αυτοδιοίκηση», δήλωσε ο πρώην έπαρχος Άνδρου κ. Γιάννης Μαλταμπές, ο οποίος θα ηγηθεί μιας ενωτικής προσπάθειας στο νησί. Την πρωτοβουλία είχε αναλάβει ο ίδιος ο κ. Γλυνός (σημερινός Δήμαρχος), τονίζοντας από την αρχή πως για τον εαυτό του δεν διεκδικεί καμία θέση. « Ξεκινάω από μηδενική βάση. Τα προβλήματα μας υπερβαίνουν και πρέπει με τη συνένωση δυνάμεων να τα λύσουμε», είπε χαρακτηριστικά, αναλύοντας στον Top Melody 104.9 FM την πρωτοβουλία που έλαβε.

«Όχι, ο Γιάννης ο Γλυνός, δεν τα παρατάει. Ξέρω πως θα τον έχουμε δίπλα μας σε ότι τον χρειαστούμε. Απλά, για μια ακόμη φορά, απέδειξε πως βάζει την προσφορά πάνω από τις προσωπικές φιλοδοξίες», είπε από την πλευρά του ο κ. Νίκος Θεολόγου στενός συνεργάτης και φίλος του κ. Γλυνού, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άνδρου.

Ο πρώην 'Έπαρχος κ. Γιάννης Μαλταμπές, θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος άνδρου

Ο πρώην ‘Έπαρχος κ. Γιάννης Μαλταμπές, θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Άνδρου

Πρέπει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Γλυνός υπήρξε επί μακρόν Δήμαρχος Κορθίου Άνδρου (εκλεγόταν με 100%, ελλείψει αντιπάλου), είναι Πρόεδρος του ΔΑΦΝΗ (Δίκτυο Αειφόρων Νήσων Αιγαίου) και όλοι οι συνάδελφοί του αναγνωρίζουν πως κόσμησε και κοσμεί το χώρο της Αυτοδιοίκησης των Κυκλάδων. (Η Santonews, πρόκειται να επανέλθει για τον –κατά την άποψη του γράφοντος- Δήμαρχο-υπόδειγμα)