ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥ

ΔΕΚΤΗ ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ-ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ

 

 

 

  “Προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως

Αγαπητοί,

Με την χάριν και τη βοήθειαν του Αγίου Θεού επέρασαν τα χρόνια της διακονίας εις την Ιεράν Μητρόπολιν Θήρας Αμοργού και Νήσων και εφθάσαμεν εις το τέλος αυτής.

Με τη βοήθειαν και τη συμπαράστασιν του Αγίου Θεού επέρασαν τα χρόνια γεμάτα αγάπη χριστιανικήν και κατανόησιν. Μεταξύ μας όλα αυτά τα χρόνια υπήρχε ο συνδετικός κρίκος της χριστιανικής αγάπης και η συνεργασία μας κατά τα πάντα θεάρεστη και ειλικρινής.

Όμως τα χρόνια έφεραν και το γήρας και δια τούτο πρέπει να περάσει η διοίκησις της Ιεράς Μητροπόλεως εις χείρας νεωτέρων αδελφών, οι οποίοι με ζήλον και εκκλησιαστικόν ενδιαφέρον θα συνεχίσουν το θεάρεστον έργον της Αγίας Εκκλησίας προς ωφέλειαν των ευλογημένων τέκνων αυτής.

Ιδιαιτέρως ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου εις τη διοίκησιν της εκκλησίας και της Ιεράς Μητροπόλεως προς ωφέλειαν των αδελφών χριστιανών και εύχομαι από καρδίας να συνεχίσουν και να συνεχίσετε όλοι σας το θεάρεστον έργον και να έχετε όλοι πλουσίαν την χάριν και την ευλογίαν του Αγίου Θεού. Να ζείτε χαρούμενοι και ευλογημένοι πάντοτε.

Μετά πατρικών ευχών,

ο Μητροπολίτης Θήρας Επιφάνιος”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *