ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ Ο 5ΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

 

 

Ο κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος.

Ο κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος.

Ο αρχιτέκτονας κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος (Αρμάος) με καταγωγή εν μέρει από την Τήνο και έντονη δραστηριότητα στους Οικολόγους- Πράσινους συμπληρώνεται το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες. Αυτό προέκυψε έπειτα από τη συμφωνία συνεργασίας που συνομολογήθηκε μεταξύ του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη τσίπρα και των Οικολόγων- Πράσινων. Μια ακόμα κυκλαδική παρουσία είναι της κ. Χριστίνας Ευθυμιάτου που ανέλαβε εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων- Πρασίνων και δραστηριοποιείται για πολλά χρόνια στη Νάξο.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΥ

Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Πολυτεχνείο του Τορίνο Ιταλίας όπου διατέλεσε βοηθός καθηγητή στην έδρα Πολεοδομίας. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στις τεχνικές κυκλοφορίας.

Κατάγεται από την μητέρα του το γένος Αρμάου από την Καλλονή της Τήνου όπου περνά μέρος της ζωής του. Έχει ασχοληθεί με πολιτιστικά και κοινωνικά θέματα. Υπήρξε υπεύθυνος Κυκλάδων του Πολιτιστικού δικτύου πόλεων. Συνέβαλλε στην αποκατάσταση-μελέτη σημαντικών κτιρίων όπως το Ναό του Αγ. Ζαχαρία στην Καλλονή Τήνου το Ρεδειάδειο και το Παλαιό Γυμνάσιο στην Ιουλίδα Κέας, την οικία Παρασκευόπουλου στην Κύθνο, την οικία Πρασσακάκη στην Σύρο, κ.λ.π. Υπήρξε μέλος στο Κέντρο Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κάτω Αχαΐας.
ΠΗΓΗ: http://blog.ecogreens.gr