ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

 

 

"H Σαντορίνη δεν έχασε την ελκυστικότητα της, παρά το χορό εκατομμυρίων της τουριστικής βιομηχανίας. Είναι πολύ απλά, ένα μαγικό μέρος».

“H Σαντορίνη δεν έχασε την ελκυστικότητα της, παρά το χορό εκατομμυρίων της τουριστικής βιομηχανίας. Είναι πολύ απλά, ένα μαγικό μέρος».

«Η Σαντορίνη, δεν έχει χάσει τη γοητεία της», γράφει σε ειδικό αφιέρωμα η αγγλόφωνη τσέχικη εφημερίδα Prague Post. Αφού αναφερθεί στην αλματώδη ανάπτυξη των τελευταίων δεκαετιών , με τη λιγοστή δόμηση, διαπιστώνει: «παρά ταύτα, κι αυτό δεν είναι κάτι που εκπλήσσει, η Σαντορίνη δεν έχασε την ελκυστικότητα της, παρά το χορό εκατομμυρίων της τουριστικής βιομηχανίας. Είναι πολύ απλά, ένα μαγικό μέρος». Στη συνέχεια αναφέρεται στις φυσικές ομορφιές του νησιού, την ιστορία, αλλά και τις δραστηριότητες που μπορεί να κάνει ο επισκέπτης, ενώ ξεχωριστή αναφορά κάνει στην ηφαιστειακή νησίδα της Καμένης. «Εδώ  υπάρχει ένα απόκοσμο τοπίο από λάβα με διάφορες αποχρώσεις και σχήματα», σημειώνει και σε άλλο σημείο αναφέρει: « …Υπάρχουν στη Σαντορίνη πολύ περισσότερα από συγκλονιστική θέα και ηλιοβασιλέματα. Υπάρχει επίσης και πλούσια ιστορία για να απολαύσετε. Το πιο αξιοσημείωτο, είναι το Ακρωτήρι».

Πρέπει επίσης να σημειωθεί, ότι η Prague Post, δημοσίευσε και δεύτερη συνέχεια του αφιερώματος, στις ηλεκτρονικές της σελίδες, περιλαμβάνοντας όμως τις ίδιες πληροφορίες και περιγραφές.