Site icon Santonews

ΑΠΟ ΦΟΝΙΑΔΕΣ…ΣΕ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ…ΝΤΡΟΠΗ

ΑΝAΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ “ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ”

 

 

 

“Σεβόμαστε απολύτως τα άτομα που έζησαν την φρίκη της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι και που επισκεφθηκαν το νησί μας με το πλοίο της Ειρήνης.

Να σταματήσουν άμεσα αυτά τα πυρηνικά εγκλήματα και βεβαίως άμεσα να καταργηθούν όλα τα πυρηνικά όπλα και να σταματήσουν οι πόλεμοι.

Αν όμως, δεν αποκαλύπτουμε ποιοί είναι πίσω από αυτά τα εγκλήματα και πίσω από αυτές τις πολιτικές , τότε λέμε τη μισή αλήθεια στο λαό και είναι ξεκάθαρο ότι τον εμπαίζουμε. Αυτοί δεν είναι άγνωστοι .Έχουν ονοματεπώνυμο . Και δεν είναι άλλοι από τους Αμερικάνους (ΗΠΑ ) , Ευρωπαική ΄Ενωση , ΝΑΤΟ. Επιβάλλεται ο λαός μας να ασκεί πίεση ώστε να απεμπλακεί η χώρα μας από αυτούς τους φιλοπόλεμους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς (ΗΠΑ -ΝΑΤΟ). Ειδικώτερα σήμερα που η Κυβέρνηση της 2ης φοράς” Αριστερά” , ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ , προσπαθεί να μας πείσει ότι το ΝΑΤΟ θα μας σώσει και γι αυτό του ανοίξαν διάπλατα τις πόρτες ,να μπαινοβγαίνει στο Αιγαίο.

Αυτό δεν το είχε καταφέρει καμία μέχρι σήμερα κυβέρνηση. Το κατάφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ παίζοντας καθαρά αυτό το βρώμικο παιγνίδι που δεν μπόρεσαν να παίξουν οι άλλοι. Μετέτρεψαν το σύνθημα “ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ” σε ” ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ”.

Καλούμε το λαό μας αλλά και όλους αυτούς τους ανθρώπους που έζησαν την τραγωδία της πυρηνικής βόμβας, που ρίξανε στη Χιροσίμα και Ναγκασάκι να παλαίψουμε για ένα ειρηνικό κόσμο χωρίς τους σφαγείς των λαών ,που είναι αυτοί οι ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί ΗΠΑ -ΝΑΤΟ -Ε.Ε.

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΙΓΑΛΑΣ Περιφερειακός Σύμβουλος ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ”

Exit mobile version