ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

Νεαρή κοπ-έλα στραγκαλίστηκε, όταν το φουλάρι της μπλέχτηκε στον άξονα της "γουρούνας".

Νεαρή κοπέλα στραγκαλίστηκε, όταν το φουλάρι της μπλέχτηκε στον άξονα της “γουρούνας”.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

  Ένα απίστευτο τραγικό ατύχημα, όμοιο με αυτό που το 1927, είχε στερήσει τη ζωή στην περίφημη χορεύτρια Ισιδώρα Ντάνκαν, συνέβη στη Μύκονο. Μια 22χρονη Ιταλίδα, επέβαινε ως συνεπιβάτης σε ένα τετράτροχο όχημα (τις λεγόμενες Γουρούνες) και το φουλάρι που φορούσε μπερδεύτηκε στον άξονα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο από στραγγαλισμό.

Η περίφημη Ισιδώρα Ντάνκαν, είχε χάσει με τον ίδιο τρόπο τη ζωή της.

Η περίφημη Ισιδώρα Ντάνκαν, είχε χάσει με τον ίδιο τρόπο τη ζωή της.

 ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

  «Θανάσιμος τραυματισμός 22χρονης υπηκόου Ιταλίας στη Μύκονο

Η 22χρονη επιβαίνουσα σε τετράτροχο μοτοποδήλατο φορούσε φουλάρι το οποίο αφού αγκιστρώθηκε στον άξονα του οχήματος περισφίχτηκε στο λαιμό της προκαλώντας της το θάνατο

Σήμερα (10-08-2013) το μεσημέρι ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου για θανάσιμο τραυματισμό 22χρονης υπηκόου Ιταλίας που επέβαινε σε τετράτροχο μοτοποδήλατο στην περιοχή Αργύραινα Μυκόνου.

Συγκεκριμένα, από τη μέχρι τώρα έρευνα πρόεκυψε ότι η 22χρονη υπήκοος Ιταλίας επέβαινε ως συνεπιβάτης σε τετράτροχο μοτοποδήλατο που οδηγούσε συνομήλικη ομοεθνής της, φορούσε φουλάρι το οποίο αγκιστρώθηκε και τυλίχθηκε στον άξονα του οχήματος με αποτέλεσμα να περισφιχτεί στο λαιμό της.

Η 22χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Οι ακριβείς συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα».