“ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑΝ, ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΑΝ, ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ”

ΤΟ ΔΙΣΑKΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΑΡΖΕΝΤΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΟΡΓΗ

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΥΡΓΟΥ-ΚΑΛΛΙΣΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΥΡΓΟΥ-ΚΑΛΛΙΣΤΗΣ

“Πολυκαιρισμένα ανεμομαζέματα έψαχνα να βρω στης θύμησης μου το δισάκι για να ξεκουτρουνιάσω τους άρχοντες – υπάρχοντες… Όμως, αγαπώντας τους λίγο ο Ύψιστος, η ηφαιστειακή μας έκρηξη, του φίλου μου και η δική μου, θα είναι περιορισμένης εμβελείας…, προς το παρόν… ΔΙΟΡΙΣΜΈΝΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ της ΥΓΕΙΑΣ…! Γροικάτε ήντα λέω, διότι κρίνεται απαραίτητη η προμήθεια κρανιάς από αγριελιά με ρόζους και βεβαιότατα, βούρδουλα πολυκαιρισμένο…. Για καλύτερα αποτελέσματα!!!.

Η χειρότερη επίσκεψη που είχα ποτέ μου στο ησυχαστήριο μου ήταν αυτή του θυμόσοφου παππού πριν λίγες μέρες… Βέβαια, είχε χαθεί για καιρό ο γέροντας μου με τη ατελείωτη θυμοσοφία του… «…Πολυκαιρισμένο παπόρι, Γιώργο μου, και ο δεξαμενισμός και η συντήρηση μου είναι και επιβεβλημένη και πολυήμερη…!!!» αναφερόμενος στην ηλικία του. Βέβαια, τα προαναφερόμενα εφόδια της θεαρέστου τιμωρίας ήταν τα καλούδια της εποχής του και ασμένως ευλόγησε την σκέψη μου…

Ήντα θελε?? «Κα ήμαθες τση τρεζάδες μας και θες να μάθεις μακριά από το καφεησυχαστήριο σου ήντα κανα?? Τρεζάθηκα παππού μου και με ήκουσε όλο το ΜΑΞΊΜΟΥ και τρόμαξα και τση θυατέρες που ήντουσαν εκεί δα…! Κα ήντα να κάμω, παππούλη μου… Με παρακάλεσε που λες ο καλός μου φίλος και χωριανός μου… -και απευθύνομαι σε όλους εσάς που θα διαβάσετε να πάμε μαζί στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ- διότι, η γυναίκα του πρέπει κάθε μήνα εδώ και αρκετό καιρό να πηγαίνει στην Αθήνα για να κάνει κάποια ένεση, την οποία έκανε στο Κέντρο υγείας 9 ολόκληρα χρόνια…! Όμως, από 01/01/2016 άλλαξε ο νόμος και χρειάζεται Νοσοκομείο…, βέβαια είναι αρκετά ακριβή η ένεση, όπως πανάκριβη και όμορφη είναι η ζωή μας… ασυνείδητοι καρεκλοκένταυροι της εξουσίας… αρπάκτορες της τσέπης και της ζωής… ψυχοεισπράκτορες της καρέκλας και της ζωής μας.

Και απευθύνομαι σε αυτούς που δε πόνεσαν…, δεν ξόδεψαν…, δεν έχασαν…, δεν έκλαψαν…, και το κυριότερο, σε αυτούς που δεν δούλεψαν ποτέ…, δεν άλλαξαν σκελέες από τον φόβο τους…, δεν έχουν εργασιακό βίο… και η ζωή τους είναι βασισμένη σε μια σαθρή και μουσικά άχαρη και ξεθωριασμένη πολιτική παρτιτούρα….!.

Αρχική ημερομηνία η 25η Ιουλίου… δέκα μέρες μετά τα εγκαίνια του νοσοκομείου, που έγινε η αίτηση στο φαρμακείο για την διαδικασία της προμήθειας της ένεσης… Χωρίς περαιτέρω ανάλυση και εξιστόρηση της όλης διαδικασίας…, η παθούσα… άπονοι, άψυχοι, απάνθρωποι έχει πάει δυο φορές μέχρι σήμερα στην Αθήνα για να κάνει την ένεση από την ανωτέρω ημερομηνία.. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ… ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΦΑΒΑ…!.

Ο Δήμαρχος, πράγματι μόλις ενημερώθηκε πήρε όλη την πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας… ναι μπροστά μας, τους ενόχλησε έντονα όλους…! Το αποτέλεσμα; Υποσχέσεις και λόγια…!

Πριν 2 μέρες κάναμε μια ύστατη προσπάθεια μήπως και αποφύγει το ψυχοφθόρο ταξιδάκι της και ως εκ θαύματος μας ενημέρωσε ο Δήμαρχος ότι θα τον επισκεφτεί ο Πρόεδρος της ΑΕΜΥ στο γραφείο του και να παραβρεθούμε στην σύναξη για να πάρει ο φίλος μου το θείο δώρο από τον κ. ΠΡΟΕΔΡΟ για την επίλυση επιτέλους του προβλήματος του… Εκθέτοντας το πρόβλημα του ο φίλος μου ενώπιον εμού, του Δημάρχου και κάποιας κυρίας… ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ…;; ΤΙ ΕΙΠΕ…!! ΟΤΙ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ… ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ…!!!!! Τί πήραμε λοιπόν;;;

Από κει και ύστερα ειπώθηκαν πολλά… φωνές… λόγια… διαξιφισμοί… αλλά αυτά δεν έχουν σημασία… μόνο που τα γράφω βουρκώνω και θυμώνω…!!!

Χίλια συγνώμη… δεν νομίζω ότι χρειάζεται άλλη περιγραφή… Το μόνο που θυμάμαι και θυμάται και ο φίλος μου είναι η λέξη ΝΤΡΟΠΗ…!! Την είπαμε αμέτρητες φορές… κάθε φορά με μεγαλύτερο σθένος… με δυνατότερη φωνή…! Τίποτα άλλο ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ… Δια τα περαιτέρω ας ερωτηθεί ο εγκέλαδος για τα ρίχτερ… και εάν χρειάζεται κρανιά με βούρδουλα…, όπως λες και εσύ παππού… ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!!!!!!! Φιασιδωμένοι προύχοντες της αναλγησίας ΝΤΡΟΠΗ!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *