ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ “ΘΗΡΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ” ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΝΟΛΙΘΟΥ

ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ

 

 

 “Στη τελευταία του συνέντευξη ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Σιγάλας αναφερόμενος στη Μαρίνα Μονολίθου διατύπωσε τα εξής: “…τη μαρίνα τη βαλτωμένη που βρήκαμε εμείς, 9 χρόνια, ήθελες 9 χρόνια για να δημοπρατήσεις και ο Σιγάλας μέσα σε ένα χρόνο το ξεμπλοκάρισε…δεν γίνεται να έχουμε ιδρώσει, να τρέχουμε σε χρόνο μηδέν και να έρχεται ο άλλος να παρουσιάζει δικό μας ήτανε…”

 

 

      Προφανώς  ο ίδιος συνειδητοποιεί ότι τίποτα σημαντικό που απαιτεί κόπο δεν μπορεί να δρομολογήσει,  και για αυτό το λόγο αποφασίζει πως προσφορότερο για αυτόν είναι να καπηλευτεί το έργο και την προετοιμασία της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.

 

 

Η αλήθεια είναι πως από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 που ανέλαβε,  μέχρι πολύ πρόσφατα δεν ασχολήθηκε καθόλου με την Μαρίνα Μονολίθου και αυτό το γνωρίζουμε με βεβαιότητα. Για την ορθή ενημέρωση των δημοτών, παραθέτουμε εκ νέου το χρονικό της Μαρίνας Μονολίθου.

 

Καλούμε τον κ. Σιγάλα με στοιχεία,  και επίσημα έγγραφα  να μας αποδείξει την κοπιαστική και εφιδρωτική εργασία την οποία έκανε από την 01/09/2019 και μετά για τη μαρίνα Μονολίθου . Σε διαφορετική περίπτωση τα συνειδητά ψέμματα του τον εκθέτουν για ακόμη μια φορά”.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *