Site icon Santonews

Απάντηση Λ. Μπορμπουδάκη στον Γ. Αργυρό

 

Η επιστολή σε PDF αρχείο

2840 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ

 

 

 

  “Απάντηση σε επιστολή κου Ιωάννη Αργυρού τέως μέλους του ΔΣ ΑΕΜΥ ΑΕ”

Αξιότιμε κε Αργυρέ,

 

 

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία μας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΜΥ ΑΕ και va σας ευχηθώ καλή συνέχεια σε ότι κάνετε.

 

Να σας ευχαριστήσω, διότι μέσα από την συνεργασία μας επιβεβαίωσα αυτό που δεν πρέπει να γίνω ως επιστήμονας και ως άνθρωπος σε τούτη τη ζωή. Ένας άνθρωπος τοξικός ενεργώντας και προσβάλλοντας συναδέλφους και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, όπως ενεργήσατε εσείς προς το πρόσωπό μου.

 

Από την αρχή της συνεργασίας μας ήταν εμφανής η δυσκολία σας να δεχθείτε ότι σε τούτη τη ζωή γίνεται μια Γυναίκα να μπορεί να διοικεί καλύτερα και ένας άνθρωπος μικρότερος σε ηλικία να κατέχει περισσότερα.

 

Λυπούμαι που το αναφέρω αλλά δεν μπορείτε κε Αργυρέ να γράφετε και να αναφέρεστε για εμπιστοσύνη, κατανόηση, συνεργασία, ομαδικότητα, όταν εσείς μήνες τώρα υπονομεύετε την Διοικητή του Νοσοκομείου, προτείνοντας μάλιστα, σε ανθρώπους της Σαντορίνης και εκτός του νησιού, να αναλάβουν την διοίκηση του νοσοκομείου, ώστε να απομακρυνθώ, διότι δεν σας είμαι αρεστή.

 

Όταν ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ιατρό δεν ενδιαφερθήκατε να φέρετε για την ενίσχυση του νοσοκομείου και η μοναδική συνεισφορά σας ήταν απλά η συμμετοχή σας στην επιτροπή αξιολόγησης αυτών.

 

Εάν τον χρόνο που αφιερώσατε κε Αργυρέ για ανεύρεση Διοικητή του νοσοκομείου, ενώ γνωρίζατε ότι το νοσοκομείο έχει Διοικητή, τον είχατε αφιερώσει να περάσετε έστω και ΜΙΑ 24ωρη εφημερία μαζί μας στο νοσοκομείο μας, πιθανά να είχατε άλλη στάση, όταν συνεχώς αμφισβητούσατε και συχνά καταψηφίζατε τις εισηγήσεις της διοίκησης του ΓΝ Θήρας. Εισηγήσεις που μοναδικό σκοπό είχαν και έχουν την ενίσχυση του νοσοκομείου μας και της δημόσιας περίθαλψης στη Σαντορίνη μας.

 

Αλγεινή εντύπωση δε δημιουργεί ο τρόπος με τον οποίο αποφασίσατε να παραιτηθείτε, καθότι αναμέναμε να δείξετε τουλάχιστον τον απαιτούμενο σεβασμό στον Άνθρωπο που σας είχε προτείνει και έτσι είχατε εξασφαλίσει την συμμετοχή σας στο ΔΣ της ΑΕΜΥ.

 

Ο Καθηγητής Χαράλαμπος Ρούσσος γνωρίζατε, (έπειτα από ενημέρωση που είχατε από τον κο Παπακυρίλλου, ενημέρωση την οποία δεν είχε η Αντιπρόεδρος της ΑΕΜΥ και Διοικήτρια του ΓΝΘ), ότι θα συμμετάσχει στην επόμενη σύνθεση του ΔΣ της ΑΕΜΥ, με πρόταση του Υπουργού Υγείας, επομένως δεν θα ανανεωθεί η δική σας θητεία.

 

Αποφασίσατε, λοιπόν, να δηλώσετε παραίτηση τώρα, ενώ γνωρίζατε ότι δεν θα είστε στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόκειται για μία ενέργεια στην προσπάθειά σας να δημιουργήσετε εντυπώσεις για δήθεν δική σας επιλογή.

 

Ωστόσο γνωρίζετε καλά ότι η θητεία σας δεν θα ανανεωθεί και στο επόμενο ΔΣ της ΑΕΜΥ θα συμμετάσχουν δύο άξιοι επιστήμονες και σπουδαίοι Καθηγητές, που έχουν υπηρετήσει σε ΟΛΗ την επαγγελματική και επιστημονική τους ζωή την Δημόσια Περίθαλψη και Δημόσια Υγεία. Γνωρίζουν τι σημαίνει η 24ωρη εφημερία σε ένα Δημόσιο Νοσοκομείο και θα συμβάλλουν σημαντικά για την ενίσχυση του Δημόσιου Νοσοκομείου μας, κάτι δυστυχώς που δεν πράξατε εσείς κατά την συνεργασία μας.

 

 

 

ΝΕΑ ΜΕΛΗ στο ΛΣ ΑΕΜΥ ΑΕ οι

Καθηγητές ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ &ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΤΑΝΙΔΟΥ

 

 

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣΡΟΥΣΣΟΣ

 

Στα πανεπιστήμια του Μαγκίλ στον Καναδά και στην ιατρική σχολή Αθηνών. στον Ευαγγελισμό στη Σωτηρία και στο πανεπιστημιακό Ευγενίδειο Νοσοκομείο

 

ΕΡΓΆΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ !!!

 

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ:

 

 

 

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΤΑΝΙΔΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΡΓΆΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ !!!

 

 

 

Αντί, λοιπόν κε Αργυρέ, να τιμήσετε τον Καθηγητή Χαράλαμπο Ρούσσο, τον Άνθρωπο που πριν 17 μήνες σας τίμησε δίνοντάς σας την ευκαιρία να συμμετάσχετε στο ΔΣ της ΑΕΜΥ, αναμένοντας την αντικατάστασή σας και να χαιρετήσετε την συμμετοχή στο νέο ΔΣ των Καθηγητών Ρούσου και Κοτανίδου, εσείς προχωρήσατε σε παραίτηση προσπαθώντας να δημιουργήσετε εντυπώσεις.

 

Ο καθένας μας κε Αργυρέ, σε τούτη τη ζωή και σε τούτο τον τόπο, πορεύεται με το ήθος και τις αξίες του.

 

Να γνωρίζετε όμως ότι ο θηραϊκός λαός πλέον γνωρίζει… και ουδείς μπορεί να κρυφτεί από την αλήθεια…

 

Θα σας ευχηθώ καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνετε και την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε ομάδα διοίκησης, αν επιθυμείτε, ας προσπαθήσετε να εφαρμόσετε αυτό που μου δωσε κάποτε ευχή δικός μου αγαπημένος άνθρωπος και κρατώ φυλαχτό, τηρώντας το στη ζωή μου…

«Καλοχαιρέτα τσι πεζούς όvτε καβαλικέψεις για να σε χαιρετούν και αυτοί όντε θα ξεπεζέψεις,,….

 

Σας εύχομαι καλή τύχη και υγεία σε εσάς και την οικογένειά σας”.

Exit mobile version