ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δ. ΜΠΑΪΛΑ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

 

 

 

Ο πρώην Νομάρχης κ. Δημήτρης Μπάιλας.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ

Απάντηση στον Κο Αλέξανδρο Σπόντη για το σχόλιο του στο Δελτίο Τύπου της ΔΗΣΥ.

Αυτή είναι η διαφορά μας…….!!

κ. εκπρόσωπε του ΣΥΡΙΖΑ.

Ασφαλώς, παρά τις προσπάθειες που είχαν γίνει οι λάμιες της γραφειοκρατίας υπήρχαν από τότε. Όμως η διαφορά μας είναι ότι ο υπογράφων πάντοτε έδινε την μάχη του, για αποκέντρωση, ποτέ δεν ωραιοποιούσε καταστάσεις, και ποτέ δεν έσκυβε υποταχτικά το κεφάλι του στην εκάστοτε εξουσία.

Αντίθετα οι ελάχιστοι νεόκοποι εραστές της εξουσίας που έχουν απομείνει στον ΣΥΡΙΖΑ, συναγωνίζονται με τους μέντορές τους ποιος θα πουλήσει στο λαό περισσότερα φύκια για μεταξωτές κορδέλες, για να περιτυλίξουν με ψέματα και να πουλήσουν την ξεθωριασμένη αριστερή εικόνα τους, με την οποία λεηλάτησε την Δημοκρατική παράταξη.

Δεν θα διαφωνήσω ότι, ο κ. Ραγκούσης μετέτρεψε σε αυτοδιοικητικούς δορυφόρους τα 4 νησιά της Άγονης Γραμμής, και τις Κυκλάδες σε Δορυφόρο της Δωδεκανήσου, θα προσθέσω εγώ. Ήταν ένας από τους λόγους, μαζί με την πολιτική του υπεροψία, που και εσάς διακρίνει σε μεγαλύτερο βαθμό, που τώρα είναι ΕΚΤΟΣ Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Όσο για το έργο της Μαρίνας, πραγματικά σε ευχαριστώ που βρήκες κάτι κακό να πεις ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ έργο από τα εκατοντάδες που εκτέλεσε η τότε Ν.Α. Είναι έπαινος για μένα, αλλά και εκεί εξετέθης λόγω άγνοιας. Διότι ασφαλώς δεν γνωρίζεις ότι, κατά την παραλαβή του έργου από Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, ο τότε πρόεδρός του, που είναι ένας ικανότατος πολιτικός μηχανικός είπε στο Ν.Σ. ότι, παραλαμβάνει ένα τέλειο έργο πλήρως εξοπλισμένο.

Δεν αρνούμεθα ότι και το ΠΑΣΟΚ έκανε λάθη. Αυτά τα λάθη, τα οποία πλήρωσε με δυσανάλογο τίμημα, έγιναν αιτία πατήσει γερά σε νέες βάσεις, και αφού απέβαλε προς τον ΣΥΡΙΖΑ ότι σάπιο είχε απομείνει στο σώμα του, με σύνθημα την ΑΛΗΘΕΙΑ, βαδίζει με την Δημοκρατική Συμπαράταξη σε μια νέα σύγχρονη πορεία με άξονα της πολιτικής του την Εθνική Συνεννόηση, λέξεις άγνωστες σε εσάς, λόγω υπεροψίας και πείνας για την εξουσία”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *