“ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΘΗΡΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ”

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

 

 

“Μόνο ντροπή μπορεί να αισθάνεται η σημερινή Δημοτική αρχή, για τη μη λειτουργία του δημοτικού φωτισμού στη Θηρασιά , επί δύο χρόνια. Το ίδιο φυσικά πρέπει να αισθάνονται και οι ιθύνοντες της ΔΕΗ ,οι οποίοι έχουν αφήσει αυτά τα δύο χρόνια τη Θηρασιά χωρίς δημοτικό φωτισμό. Αλήθεια, αναλογίστηκαν πόσες φορές έχουν προβεί στην διακοπή της ηλεκτροδότησης σπιτιών της Θηρασιάς, για τη μη έγκαιρη εξόφληση του λογαρισμού?

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου , η Λαική Συσπείρωση επανέφερε και κατήγγειλε αυτό το απαράδεκτο γεγονός, που έχει οδηγήσει τους κατοίκους του διπλανού νησιού στη χρήση φακών τον 21ο αιώνα, προκειμένου να κυκλοφορούν το βράδυ.

Η Λαϊκή Συσπείρωση ζητά την άμεση αποκατάσταση του δημοτικού φωτισμού και την απαλλαγή των Θηρασιωτών από τα δημοτικά τέλη για όλο αυτό το χρονικό διάστημα που βρίσκεται η Θηρασιά και οι κάτοικοί της , στο σκοτάδι. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν Δημοτική Αρχή και ΔΕΗ.

Καλούμε τους Θηρασιώτες να προβληματιστούν και να βγάλουν τα ανάλογα συμπεράσματα και να καταδικάσουν όλους αυτούς που πηγαινοέρχονται στη Θηρασιά και «τάζουν λαγούς με πετραχήλια».

Η Λαϊκή Συσπείρωση θα παραμείνει στο πλάι αυτών των ανθρώπων, που «φυλάνε Θερμοπύλες» και μαζί τους θα αγωνιστεί για την επίλυση των προβλημάτων που μέχρι και σήμερα δυσκολεύουν τη ζωή τους . Στις ερχόμενες εκλογές επιβάλλεται να δυναμώσουν τη δική τους φωνή, τη φωνή της Λαικής Συσπείρωσης στο Δήμο και την Περιφέρεια”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *