ΑΟ ΘΗΡΑΣ: ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ

 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤ. ΠΑΤΗΝΙΩΤΗ

 

 

  “Παίξαμε βόλεϊ υψηλού επιπέδου και οι δύο ομάδες . Και οι δύο ομάδες κάνανε εκπληκτική εμφάνιση στο τέλος όμως εμείς καταφέραμε για ακόμη μία φορά να προκριθούμε στον τελικό.
Είμαστε πολύ υπερήφανοι που κρατάμε ψηλά το βόλεϊ στις Κυκλάδες. Στη Σαντορίνη έχουμε αποδείξει ότι δεν είμαστε μόνο πρωταθλητές στον τουρισμό και την επιχειρηματικότητα, αλλά και στον αθλητισμό, όπου καλλιεργούμε την ευγενή άμιλλα στα παιδιά, προάγουμε τα αθλητικά ιδεώδη και διεκδικούμε μεγάλους τίτλους”
.

 

Θα ήθελε λοιπόν τον τίτλο στην Σαντορίνη ο Α.Ο Θήρας (και ποιός δεν θα τον ήθελε;). Πιο πολύ από αυτό όμως, θέλει να ξαναδεί τον ασύγκριτο κόσμο του και πάλι στις εξέδρες του κλειστού, γιατί αυτός ο κόσμος είναι η ψυχή της ομάδας, και ακόμη και σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο συμπαραστέκεται με κάθε δυνατό τρόπο. Και, πιο πολύ από όλα, θέλει να ξαναδεί τα μικρά παιδιά των ακαδημιών να ξαναπλημμυρίζουν το κλειστό γυμναστήριο, γιατί παράλληλα με τον πρωταθλητισμό, η ανάπτυξη και διάδοση του αθλητικού ιδεώδους, είναι η αναγκαία και ικανή συνθήκη για κάθε σύλλογο που είναι, ή θέλει να γίνει μεγάλος.

Ο μεγάλος τελικός, όπως συμφώνησαν όλες οι ομάδες πριν από την διεξαγωγή του κυπέλλου, θα γίνει σε ουδέτερο έδαφος. Πιο συγκεκριμένα, επικρατέστερος χώρος είναι το Α’ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης και η πιθανότερη ημέρα η Παρασκευή, 21/4 και ώρα 20:00′ ή 21:00′”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *