AΟ ΘΗΡΑΣ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: “ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…”

ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

 

 

 

 “Όταν ο ΑΟ Θήρας, υποστηρίζει, πως δεν είναι μια απλή Ομάδα, αλλά μια μεγάλη Οικογένεια, έχει επιχειρήματα. Σε όλα τα επίπεδα, σε όλες τις ηλικίες και τα σχήματα που κατεβαίνουν στο παρκέ, πρωταγωνιστεί. Αυτή τη φορά οι Παγκορασίδες που βρέθηκαν στο Final Four της Σύρου και κατέκτησαν θέση στο βάθρο των νικητών.

Το ταξίδι, συνεχίζεται. Και δεν είμαστε μόνοι μας. Η Blue Star, υποστηρίζει τις νεαρές ταλαντούχες αθλήτριες, που ακολουθούν το όνειρό τους. Η Sea Jet του κ. Ηλιόπουλου, πάντα πρόθυμα και γενναιόδωρα στο πλευρό μας. Οι τοπικοί Πράκτορες Dakoutros Travel & Nomikos Travel, με τον άψογο επαγγελματισμό και την αποδεδειγμένη αγάπη τους στον ΑΟ Θήρας, βρίσκονται πάντα εκεί που τους χρειαζόμαστε.

Μια ακόμα, διάκριση. Που όχι, δεν την μετράμε σε κύπελλα ή θέσεις, αλλά σε ταλέντο, όρεξη και αγάπη για το άθλημα. Ο Νίκος Κατίκας, προπονεί, διδάσκει και εμπνέει. Ο Έφορος Γιώργος Αρβανίτης, φροντίζει ώστε η μόνη έννοια των αθλητριών, να βρίσκεται στο φιλέ και το παρκέ.

Να οι λόγοι που όλο αυτό το ταλέντο ξεδιπλώνεται και με εντιμότητα και ήθος, αγωνίζεται με πάθος και αγάπη για το άθλημα. Γι αυτό και τόσοι γονείς, εμπιστεύονται τα παιδιά τους, τα στηρίζουν, τα χειροκροτούν και στέκονται δίπλα, στην Ομάδα, ως μέλη μιας ευρύτερης οικογένειας.

Αυτή η πορεία, δεν ήρθε μόνη της. Ήταν αποτέλεσμα αφοσίωσης, έμπνευσης και δουλειάς. Μόνο αυτά, θέλει η Διοίκηση του ΑΟ Θήρας. Αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας. Οι νίκες, ανήκουν στις αθλήτριες, το προπονητικό επιτελείο και τους γενναιόδωρους χορηγούς μας. Σε εμάς, αρκεί η απόλαυση του υψηλού τους αθλητικού επιπέδου και η περηφάνεια για όσους δουλεύουν γι αυτό.

Και το ταξίδι συνεχίζεται…”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *