ΑΟ ΘΗΡΑΣ: ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΕΜΑΤΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ FINAL FOUR ΚΥΠΕΛΛΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ

Μια ακόμα συναρπαστική αθλητική χρονιά για τον ΑΟ Θήρας. Με την εκπληκτική πορεία στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Τη θέση της 8ης καλύτερης Ομάδας στην Ευρώπη. Δεκδικήτρια του Ελληνικού Πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδος.

Και όμως!. Η Ομάδα αυτή, αντί να προβάλλει αγώνες, συγκλονιστικές στιγμές και ενθουσιασμένους – αλλά πάντα κόσμιους- φιλάθλους, διαλέγει το νησί που τη γέννησε.

Μια Ομάδα, ένα Ολόκληρο νησί”. Αντί, για την εντυπωσιακή της πορεία, εστιάζει στην ομορφιά του νησιού. Το βίντεο που έστειλε ως εναρκτήριο και αντιπροσωπευτικό, προκειμένου να προβληθεί στην ΕΡΤ, εν όψει του Final Four Κυπέλλου, δεν περιέχει ιλιγγιώδεις στιγμές, με τη μπάλλα να ίπταται, το φιλέ να πάλλεται, τις αθλήτριες να αγκαλιάζονται, το προπονητικό επιτελείο να πανηγυρίζει και τους φιλάθλους να επευφημούν ενθουσιασμένοι.

Μια ομάδα, ένα νησί. Όπως η Σαντορίνη αγκάλιασε αυτήν την ομάδα που αγωνίζεται συνεχώς σε ένα ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο, χαρά και ιαχές γήπεδο, έτσι και η Διοίκηση, αποφάσισε πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος ανταπόδοσης, από το να δοθεί μια σύντομη ανάδυση στην ομορφιά του ήλιου και μια μαγευτική κατάδυση στη θάλασσα και τα χρώματα.

Δίνοντας έτσι και την τελική σφραγίδα, του τι σημαίνει ΑΟ Θήρας. Όχι απλά, ένα αθλητικό σωματείο, αλλά μια κοινωνία και ένας τόπος που συγχρονίζουν τον χτύπο της καρδιάς τους, με τη μεγαλύτερη, την πιο ταλαντούχα και πιο δεμένη οικογένεια στα αθλητικά χρονικά της Σαντορίνης.

TO BINTEO

Μαγικό σποτ για τη Σαντορίνη (vid)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *