ΑΟ ΘΗΡΑΣ : ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ, ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΣΚΟΡ. ΤΑ 200+ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ.

 

 

Α.Ο Θήρας. Μια ομάδα που πέτυχε ότι περισσότερο από ποτέ στη Σαντορίνη. Ο Αθλητισμός, με νοιάζει μόνο στην κοινωνική του διάσταση. Άλλωστε, το πολύ μπακότερμα να έχω παίξει, τις λίγες φορές που έπαιξα.

Όμως εδώ, έχουμε κάτι. Όχι μόνο τις αθλήτριες που διαπρέπουν στα διεθνή γήπεδα. Αυτό εντάξει. Καλός προγραμματισμός και πολλά άλλα. Όμως περίπου 250 παιδιά, έχουν κίνητρο, ινδάλματα και πρότυπα. Τι σημαίνει;. Κοινωνική διάσταση. Δεν θα βγαίνουν 250 πρωταθλητές ή πρωταθλήτριες το χρόνο. Αλλά θα μαθαίνουν, ότι η ομάδα είναι οικογένεια (και με τις 3 θαυμάσιες προπονήτριες των Ακαδημιών, αυτό διαχέεται, παντού).

Επόμενο;. Το κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο. Σε κάθε αγώνα. Με οικογένειες κι ευγενικούς φιλάθλους. (ενθουσιώδεις, αλλά όχι στην τοξικότητα του οπαδισμού).

Άλλο;. Πόσα θα πληρώσει ο ΔΑΠΠΟΣ για μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ διοργάνωση;. Που πρόωρα μας έστειλε και την αναγγελία της;. Με αυτά τα λεφτά σε μια διοργάνωση όπου χρεώνονται πολλά (δείτε την επίσημη σελίδα, βαρέθηκα να τα βάζω με όλους, απλώς αρνήθηκα να συνδράμω), πόσα Ακόμα παιδιά θα ήταν στον υγιή αθλητισμό;.

Δεν με νοιάζουν οι θριαμβευτικές πορείες. Όταν όμως αυτές λειτουργούν ως πρότυπο Οργάνωσης, Διοίκησης, Κινήτρων και Αποτροπής από αλλότριες συνήθειες, μαζί θα είμαστε. Και ο ΑΟ Θήρας, έδειξε, πως έχει το τσαγανό, τη βούληση και την οργάνωση να τα κάνει όλα, μαζί. Άρα;. Μαζί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *