ΑΟ ΘΗΡΑΣ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ-ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΣΤΟ FINAL4

ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΘΕΤΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ

 

 

  Θα ήταν αποδεκτό. Στον αθλητισμό -όπως και στη ζωή- συμβαίνουν όλα. Όμως, δεν υπήρξε κάποιος στη Σαντορίνη, που να σκέφτηκε πως οι τελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας Βόλεϊ Γυναικών, θα γίνονταν στο νησί χωρίς τη συμμετοχή της μεγάλης Αθλητικής Οικογένειας που λέγεται ΑΟ Θήρας. Και έτσι έγινε. Η Επιθυμία, έγινε πραγματικότητα. Η νίκη επί της Θέτιδας, έφερε νέα λάμψη στους τελικούς, της Σαντορίνης. Όπως δείχνει το σκορ (3-1 σετ), αλλά και η διακύμανσή του, δεν ήταν περίπατος για τα κορίτσια της Σαντορίνης. Τίποτα εύκολο, άρα όλα ποτισμένα με θέληση, ιδρώτα και αθλητική ζωτικότητα.

Αλλά φαίνεται, πως το διακύβευμα στο συγκεκριμένο αγώνα, δεν ήταν μόνο ένα παιχνίδι. Ήταν κυρίως η τιμή να είναι ο ΑΟ Θήρας, όχι μόνο τυπικά, αλλά και ουσιαστικά οικοδεσπότης σε μια κορυφαία διοργάνωση. Και το πέτυχε. Οπότε, το Κλειστό Γυμναστήριο, θα έχει εκτός από πληρότητα -θα την είχε έτσι κι αλλιώς- αλλά και προσδοκία, παλμό και ατμόσφαιρα.

Από το volleynews.gr οι δηλώσεις των προπονητών:

Δήμητρα Λυκογιάννη (Θέτιδα): «Μετά από ήττα δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος. Δείχναμε ότι μπορούσαμε να το κυνηγήσουμε ακόμα περισσότερο. Το παλέψαμε αρκετά αλλά ήταν κομβικό το δεύτερο σετ, το οποίο χάσαμε οριακά»

Γιώργος Ρούσης (ΑΟ Θήρας): «Ο αρχικός μας στόχος ήταν να προκριθούμε στο final-4. Είμαι χαρούμενος που είμαι προπονητής στην πρώτη πρόκριση του συλλόγου στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Θέλουμε το final-4 που θα γίνει στη Σαντορίνη να είναι επιτυχημένο οργανωτικά και εμείς από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *