ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ

 

 

Πιέσεις στην άσκηση του έργου του, καταγγέλλει ο κ. Κυριαζής.

Πιέσεις στην άσκηση του έργου του, καταγγέλλει ο κ. Κυριαζής.

 

Η ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Γ. ΚΥΡΙΑΖΗ
«Είχα προαναγγέλλει ότι σε περίπτωση που υπάρξει ξανά παρέμβαση στο έργο του δήμου και ειδικότερα σε θέματα που αφορούν τον τομέα μου θα ανακινήσω ονόματα.
Θέλω να κάνω γνωστό ότι σήμερα 25/9/2014 και συγκεκριμένα από ώρα 11.00 έως και 13.30 ο δήμος έγινε ανάστατος από φωνές, ύβρεις και απειλές από τον κ. ΤΟΚΗ ΙΩΑΝΝΗ.
Αιτία ήταν η αποξήλωση μιας αφίσας τεραστίων διαστάσεων που παράνομα είχε τοιχοκολλήσει σε κεντρικό δρόμο των Φηρών διαφημίζοντας κάποια χοροεσπερίδα του συλλόγου που εκπροσωπεί.
Ο εν λόγω κύριος, ο οποίος στο παρελθόν είχε εμπλοκή με τα κοινά και θα έπρεπε να αγωνίζεται για την εξάλειψη του φαινομένου της αφισορύπανσης και για τη βελτίωση της αισθητικής του τόπου, σήμερα προσπαθεί να γεμίσει τα σοκάκια και τους τοίχους με αφίσες.
Όχι, κύριε ΤΟΚΗ, δεν θα σας επιτραπεί να καταστρέψετε την όμορφη εικόνα του τόπου που ζούμε ούτε να παραβιάζετε κείμενες διατάξεις για ιδίον συμφέρον. Μόλις προ δύο (2) μηνών το Δημοτικό Συμβούλιο, με τις 324 & 332/2014 Αποφάσεις του ενέργησε ειδικά για την πάταξη της παράνομης αφισοκόλλησης επιβάλλοντας υψηλότερο πρόστιμο από αυτό που η Δ/νση Περιβάλλοντος επέβαλλε αυτεπάγγελτα σε επιχείρηση που κατ΄ επανάληψη ενεργούσε αντίστοιχα. Όπως επιβλήθηκαν σε δεκάδες επιχειρήσεις πρόστιμα θα ισχύσει το ίδιο και για εσάς και για όποιον άλλον καλοθελητή θελήσει να πράξει κάτι παρόμοιο !!!
Όσο για την απειλή σας ότι εφόσον ξηλώσαμε την αφίσα από τα Φηρά θα γεμίσετε το Ξενοδοχείο σας στο Καμάρι μπορείτε να το κάνετε αλλά να ξέρετε τούτο: οι απειλές σας προς το δήμο και προς εμένα προσωπικά δεν τρομοκρατούν!! Οι όποιες κατά νόμο κυρώσεις προβλέπονται θα σας επιβληθούν στο ακέραιο για κάθε παράνομη αφίσα.
Όσες περισσότερες παράνομα τοιχοκολλήσετε τόσο περισσότερο οικονομικά θα μας βοηθήσετε ώστε να κάνουμε κάποια έργα που τόσο πολύ ο τόπος τα έχει ανάγκη.
Ο Αντιδήμαρχος Θήρας Γεώργιος Κυριαζής».