ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

 

ΠΑΖΑΡΙ

“Το Παζάρι θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΠΠΟΣ (Κλειστό Γυμναστήριο Θήρας) την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014
Από τις 10:00 εώς τις 16:00
Τα είδη που θα αξιοποιηθούν θα είναι:
-Επιθυμητά Τρόφιμα: Όσπρια, μακαρόνια, ρύζι, γάλα εβαπορέ, λάδι, αλεύρι, δημητριακά, μέλι, κακάο, τοματάκια (πελτές- σάλτσα), ζάχαρη, πουρέ(σκόνη), χυμοί, κονσέρβες τόνου και luncheon meat.
-Είδη Πρώτης Ανάγκης: Χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας, βαμβάκι.
-Καθαριστικά Είδη: Οινόπνευμα, γάντια μιας χρήσεως , σκόνη πλυντηρίου, μαλακτικό, υγρό σαπούνι πιάτων, υγρά καθαριότητας.
-Λευκά Είδη: Σεντόνια, κουβέρτες.
Η διοργάνωση αυτή πραγματοποιείται για την στήριξη οικογενειών του νησιού μας που αντιμετωπίζουν οικονομική δυσχέρεια. Τα είδη που θα περισυλλεχθούν θα διανεμηθούν μέσω τοπικών φορέων. Παράλληλα θα γίνει περισυλλογή τροφίμων για τα Χωριά SOS και τον Ερυθρό Σταυρό Σαντορίνης.
Επιπλέον είδη ρουχισμού θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών του ΚΥΑΔΑ (Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων) και παρόμοιων σωματείων εντός Ελλάδας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων: Το Δήμο Θήρας,το ΔΑΠΠΟΣ για την παραχώρηση χώρου,την Εστία Πύργου για την παραχώρηση εξοπλισμού,την Θηραική εξπρεσσ για την μεταφορά και την εταιρία Μarou Creations για την συνεργασία,υποστήριξη και συμμετοχή τους.

Για περεταίρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο email: thiraion.draseis@yahoo.com και στην σελίδα Facebook: Θηραίων Δράσεις.

Με εκτίμηση Θηραίων Δράσεις

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΣΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΕΥΤΥΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ!”.