ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ

ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΙΜΠΗΣ

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

 

Έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε ότι η δημοτική επιχείρηση ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε. σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μελέτης και Παρακολούθησης του Ηφαιστείου Σαντορίνης (ΙΜΠΗΣ), οργανώνουν την ετήσια ενημέρωση για το Ηφαίστειο Θήρας, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο (19:00) και ανοιχτή περιήγηση με σκάφος στην καλντέρα της Σαντορίνης και ξενάγηση στο Ηφαίστειο από το επιστημονικό προσωπικό του ΙΜΠΗΣ τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, ώρες 09.30 – 14.00 (αναχώρηση από το Λιμάνι του Αθηνιού).

Η περιήγηση απευθύνεται σε κατοίκους του νησιού και η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι ελεύθερη ωστόσο απαιτείται προηγούμενη δήλωση συμμετοχής και κράτηση θέσης στη ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε. με e-mail στο geothira@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 2286023021 (από 9:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ.). Απαιτείται το ονοματεπώνυμο κάθε συμμετέχοντα, ο αριθμός των συμμετεχόντων, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (υποχρεωτικά) και e-mail επικοινωνίας. Εάν η δήλωση συμμετοχής πραγματοποιηθεί με e-mail παρακαλείστε να αποστείλετε το σύνολο τον ονομάτων των συμμετεχόντων.

Σημείο συνάντησης για την εκδρομή της Κυριακής 20/10/2019 θα είναι ο χώρος στάθμευσης έξω από το λύκειο των Φηρών όπου οι συμμετέχοντες θα επιβιβαστούν σε λεωφορεία που θα διαθέσει η ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε. Ώρα συνάντησης: 08:30 π.μ. Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να ενημερώσουν της ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε. για τη περίπτωση που θα κάνουν χρήση των εν λόγω λεωφορείων ή εάν θα μεταβούν με δικά τους μέσα στο λιμάνι του Αθηνιού.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποδεκτές έως τις 17 Οκτωβρίου 2019, ώρα 12.00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Χρήσιμες πληροφορίες:

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να φορούν κατάλληλα παπούτσια για την ανάβαση στο Ηφαίστειο, να έχουν μαζί τους καπέλο, αντιηλιακή προστασία, νερό και σνακ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *