Site icon Santonews

“ΑΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ”. ΟΡΦΑΝΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΖΩΡΖΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΝΟΛΗ ΟΡΦΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΩΡΖΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ

 

 

 

“Αγαπητέ κ. Νικόλαε Ζώρζο,

Μετά τις προεκλογικές σας τακτικές τις οποίες βίωσα προσωπικά και πολιτικά με τον πλέον οδυνηρό τρόπο (και τις οποίες πια όλοι γνωρίζουν) είχα αποφασίσει να μην σας παρακολουθήσω και ακολουθήσω.

Τώρα όμως αναγκάζομαι εκ των πραγμάτων (λόγω των …υπόγειων διαδρομών που εξακολουθείτε να εφαρμόζετε) να σας απευθυνθώ απολύτως δημόσια και προσωπικά εγώ.

Ξαφνικά ευαγγελίζεστε την συνεργασία.. Ποιος εσείς! Που τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά ακόμη και σήμερα αντί να απευθυνθείτε σε μένα, ενοχλείτε τα στελέχη μου εκλεγμένα και μη αναζητώντας αποστάτες και λιποτάκτες!

Ποτέ σε μένα!

Ποτέ δεν τολμήσατε καθαρά να αναζητήσετε διάλογο και συνεργασία.

Αντίθετα συνεχίζετε με την προσφιλή σας λασπολογία να προσπαθείτε να αναζητήσετε συνεργασίες! Όχι με τους επικεφαλείς! Όχι με τους συνυποψηφίους σας!

Αλλά με ανίερες και υπόγειες προσεγγίσεις!

Εδώ είμαι! Γιατί δεν τολμάτε;

Από την επομένη των εκλογών επιδίδεστε σε ένα χυδαίο, αγοραίο πόλεμο με απόλυτο στόχο την προσωπικότητα μου και τα στελέχη μου!

Κύριε απερχόμενε Δήμαρχε,

Σας έχω αποδείξει ότι όσο εσείς (όχι απευθείας γιατί σας λείπει και το θάρρος..) αλλά τα «παπαγαλάκια» σας, έριχναν την λάσπη στον ανεμιστήρα εγώ και τα στελέχη μου κάναμε τον έντιμο και καθαρό αγώνα μας για τον τόπο μας.

Η συνεργασία στην οποία οδηγηθήκαμε εξαιτίας της απόλυτης ανικανότητας σας (εκ του αποτελέσματος μιλάμε πάντα), σας προκάλεσε τόσο πανικό να μη χάσετε την καρεκλίτσα σας που η λάσπη επεκτάθηκε και στους 17 εκλεγμένους των άλλων παρατάξεων!!

Εάν όλοι εμείς είμαστε ανίκανοι ,άπειροι, «πουλημένοι» τότε για ποια συνεργασία μιλάτε; Και με ποιους;

Η συνεργασία προς πληροφόρηση σας γίνεται με ένα και μοναδικό στόχο! Να σώσουμε από τον γκρεμό τον τόπο μας που εσείς τον οδηγήσατε. Να διώξουμε το δηλητήριο που διαχέεται στην πολιτική ζωή του τόπου. Να θέσουμε τέλος στην υπονόμευση της Δημοκρατίας και τον διχασμό που οδηγείτε τους κατοίκους αυτού του νησιού.

Και επειδή εξ ίδιων κρίνεται τα αλλότρια πορευτείτε τον δρόμο σας..

Συνεργασίες που να υπηρετούν την αγάπη του ΕΝΟΣ για την εξουσία και την καρέκλα τελειώσανε πια!!

ΜΑΝΟΛΗΣ ΟΡΦΑΝΟΣ

Υ.Γ. Θα μας επιτρέψετε να σας προσφέρουμε ως δώρο 70.000 ακυρωμένα ψηφοδέλτια. Για να συνεισφέρετε στην ανακύκλωση που έχετε φροντίσει να δημιουργήσετε στο νησί…”.

Exit mobile version