Site icon Santonews

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΩΡΖΟΣ

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

 

 

 

 

Ο κ. Αντρέας Ζώρζος

Την απόφασή του να συνεχίσει ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, γνωστοποίησε ο ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Ζώρζος, εκ των παλαιοτέρων στελεχών της «Θηραϊκής Πολιτείας». Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του σώματος, ο κ. Ζώρζος, εξηγεί τους λόγους της απόφασής του, αναφέροντας χαρακτηριστικά. «Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση, συνοψίζονται στο γεγονός ότι μου είναι αδιανόητο να συμμετάσχω σε μια Δημοτική Παράταξη, της οποίας μέλη αφήνουν αιχμές προς το πρόσωπό μου. Χωρίς στοιχεία, εντελώς πρόχειρα και ανενδοίαστα δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις για την περίοδο της θητείας μου ως Αντιδημάρχου στο Δήμο Θήρας, επιχειρούν δε, προκειμένου να δικαιολογήσουν τη δική τους ανικανότητα και ανυπαρξία, να αμαυρώσουν  τον προσωπικό μου αγώνα και την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλα προκειμένου να μπει μια τάξη στη διαχείριση των χρημάτων των Δημοτών μας και να πραγματοποιηθεί ένας εξορθολογισμός των δαπανών στους τομείς ευθύνης μου».

Από μια προσεκτική ανάγνωση της επιστολής, φαίνεται πως ο κ. Ζώρζος, μάλλον υποδεικνύει ως κύριο υπαίτιο της ανεξαρτητοποίησης του, τον διάδοχό του στη θέση, κ. Γιώργο Κυριαζή, ο οποίος στις 11 Ιανουαρίου, δήλωνε -μεταξύ άλλων- στο «Volcano TV»: «Δημιουργήθηκε Γραφείο Κίνησης που δεν υπήρχε. Οργανωμένο Γραφείο Κίνησης. Τοποθετήθηκε σε όλα τα οχήματα GPS, που ελέγχεται, το που πάνε, τι κάνουν, πότε ξεκινάνε και πότε τελειώνουν και τι καύσιμα καταναλώνουν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα – ένα μικρό πραγματάκι θα σας πω- να έχουμε μια μείωση της τάξης των 65.00 λίτρων, εξήντα τόσο τοις εκατό συγκριτικά με πέρυσι, το 2014».

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Στην επιστολή του ο κ. Ζώρζος, αναφέρει:

 

Ο Δήμαρχος, από την πλευρά του έδειξε μάλλον αιφνιδιασμένος, καθώς όπωςε είπε, πληροφορήθηκε τις προθέσεις του παλαιού του συνεργάτη, μόλις το προηγούμενο βράδυ. «Παρά το τυπικό της ανεξαρτητοποίησης, παραμένει συνεργάτης», είπε και απέδωσε την υπόθεση σε «παρεξήγηση», δηλώνοντας : «Εύχομαι αυτές οι παρεξηγήσεις να επιλυθούν […] ο Αντρέας θα ανήκει σε λίγο στη Δημοτική Παράταξη στην οποία ανήκε».

 

 

 

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Α. ΖΩΡΖΟΥ

 

Exit mobile version