ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΑΤΣΙΑΣ

ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗ «ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

 

 

O κ. Γρατσίας, έχει τη μακρότερη παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας.

O κ. Γρατσίας, έχει τη μακρότερη παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας.

Επιστολή με την οποία αναγγέλλει την ανεξαρτητοποίησή του από το συνδυασμό «Σαντορίνη, Θηρασία, Ενότητα, Αλλαγή», έστειλε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Γρατσίας, γνωστοποιώντας παράλληλα πως αντίστοιχη επιστολή έχει επιδώσει στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας. Όπως είναι γνωστό, ο κ. Γρατσίας, είναι πιλότος του Υγειονομικού Αεροσκάφους της Σαντορίνης και έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας και Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οδεύει προς το συνδυασμό του κ. Γιώργου Χάλαρη.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΡΑΤΣΙΑ

 

 

«Προς

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης

“Σαντορίνη Θηρασία Ενότητα Αλλαγή”

κ. Αντώνιο Σιγάλα.

 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

 

Κύριε Αντώνη Σιγάλα με την επιστολή αυτή σας δηλώνω την απόφαση μου να ανεξαρτητοποιηθώ από τον συνδυασμό “Σαντορίνη Θηρασιά Ενότητα Αλλαγή” και να σας ευχαριστήσω τόσο για την μέχρι τώρα συνεργασία μας, όσο και την τιμή που μου κάνατε να με συμπεριλάβετε στον συνδυασμό σας κατά την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.

Ακόμα σας ενημερώνω ότι με προσωπικό έγγραφο ενημερώνω παράλληλα τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και το Δημοτικό Συμβούλιο για την απόφαση μου αυτή.

 

Με εκτίμηση

Ιωάννης Γρατσίας».