ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΑ

ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑΘ

 

 

 

“Η νέα διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του νησιού μας από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά της έθεσε τους εξής βασικούς  στόχους προς όφελος των πολιτών : Να εκσυγχρονίσει και να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της με την επέκταση των δραστηριοτήτων της, να  δρομολογήσει νέα έργα, όπως και κάνει, αλλά και να συντηρήσει παρά τα μειωμένα έσοδα, τις εγκαταστάσεις της, έτσι ώστε να εναρμονίζονται αισθητικά με το συνολικό τοπίο της Σαντορίνης που είναι γνωστό παγκοσμίως .

 

  Δυστυχώς όμως φαίνεται ότι ορισμένοι δεν αντέχουν το ωραίο και το όμορφο και επιδίδονται σε πράξεις που δεν τιμούν εμάς τους νησιώτες και ιδίως τους Σαντορινιούς.
Όπως αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες, τις προηγούμενες ημέρες σημειώθηκαν  βανδαλισμοί σε αντλιοστάσια της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. στην περιοχή του Περιβόλου Θήρας.
Η εικόνα που παρουσιάζουν μας λυπεί ιδιαιτέρως, γιατί προσβάλλει την αισθητική του νησιού μας, τον πολιτισμό μας και τις παραδόσεις μας και για αυτό παρακαλούμε όσοι προβαίνουν σε τέτοιες πράξεις, που ευτυχώς είναι λίγοι, να σεβαστούν τους υπόλοιπους συμπολίτες μας που θέλουν να βλέπουν όμορφες εικόνες εναρμονισμένες πλήρως με το απαράμιλλο κάλλος της Σαντορίνης.

 

 

  Ανάλογες ενέργειες, σαφώς και δεν μας πτοούν και για αυτό το λόγο άμεσα, η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. θα φροντίσει να αποκαταστήσει τις ζημιές που προκλήθηκαν στα συγκεκριμένα αντλιοστάσια”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *