Site icon Santonews

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ SANTONEWS

 

 

 

 

Το Oινοποιείο Βενετσάνου στο Μεγαλοχώρι ζητά να καλύψει για την καλοκαιρινή σεζόν 2020 τις ακόλουθες θέσεις εργασίας:

– Barman
– Καθαρίστρια

Παρακαλώ όπως αποστείλατε τα βιογραφικά σας στο info@venetsanoswinery.com ή επικοινωνήστε στο 2286021100, 10:00 με 17:00.

 

 

 

“Τουριστική – Ξενοδοχειακή εταιρεία αναζητά να προσλάβει Υπεύθυνο Βάρδιας Υποδοχής για την τουριστική περίοδο 2020 στο κατάλυμα της στο Ημεροβίγλι Σαντορίνης. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος σας, παρακαλούμε όπως αποστείλετε βιογραφικό σημείωμα, συνοδευόμενο από μία πρόσφατη φωτογραφία σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση operation@exclusiveplan.gr

 

 

 

 

“Τουριστική – Ξενοδοχειακή εταιρεία αναζητά να προσλάβει Συντηρητή με ειδίκευση υδραυλικού για την τουριστική περίοδο 2020 στο κατάλυμα της στο Ημεροβίγλι Σαντορίνης. Γνώσεις πισίνας & υδρομασάζ θα θεωρηθούν επιπλέον προσόν. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος σας, παρακαλούμε όπως αποστείλετε βιογραφικό σημείωμα, συνοδευόμενο από μία πρόσφατη φωτογραφία σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση operation@exclusiveplan.gr

 

 

 

Ξενοδοχείο στον Πύργο ζητά καμαριέρα, με προϋπηρεσία και διαμονή στην Σαντορίνη,  για την περίοδο Μάϊος – Οκτώβριος 2020.

Για πληροφορίες καλέστε στο 6973040111.

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ “ΑΣΥΡΤΙΚΟ” ΣΤΑ ΦΗΡΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΦΕ- ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΕ ΒΑΦΛΑ/ΠΑΓΩΤΟ ΚΤΛ. ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ. ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ.  ΤΗΛ. 2286022463.

Exit mobile version