ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΦΗΡΑ

Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ. 

 

 

 

   Γίνονται έργα καλλωπισμού, στο κέντρο της πρωτεύουσας του νησιού. Στα Φηρά, φωτογραφίες ανάρτησε η Αντιδήμαρχος κ. Σοφία Κίτσου.

  Στέκομαι, στα παγκάκια. Σε κάποιους δεν αρέσουν. Εμένα μου αρέσουν. Ίσως νοσταλγικά. Επειδή, αυτά είχα συνηθίσει. Σε τέτοια, καθόμουν ντροπαλά, με εφηβικούς έρωτες. Και κυρίως, γιατί αν έβλεπα, καμμιά φουτουριστική γκλαμουριά, θα νοιαζόμουν. Δηλαδή, θα εκνευριζόμουν.

  Τα Φηρά, δεν είναι τουριστικό θέρετρο. Είναι μια πόλη με παρελθόν. Και η αισθητική του παρελθόντος, παραμένει σύγχρονη και λειτουργική. Ούτε νέον θέλω, ούτε υπερμοντέρνες, κατασκευές (Τα είδα σε άλλο πανέμορφο χωριό του νησιού, που το έκαναν Λας Βέγκας). Κάτι καλαίσθητο, λειτουργικό και σεμνό χρειάζεται η πρωτεύουσα του νησιού. 

 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

  “Ο καλλωπισμός της πλατείας Φηρών συνεχίζεται! Τα συνεργεία του Δήμου αφού έβαψαν τις κολώνες και καθάρισαν τον χώρο, όπου παλαιότερα υπήρχαν οι ανενεργοί κερματοδέκτες του ΟΤΕ, τοποθέτησαν παγκάκια και προστατευτικά κολωνάκια, ώστε να μην καταλαμβάνεται ο χώρος από οχήματα και δίκυκλα..

  Τα δημοτικά παρτέρια καθαρίστηκαν και εμπλουτίστηκαν με καλλωπιστικά φυτά! Εύγε σε όλους! Συνεχίζουμε την αναμόρφωση των δημόσιων χώρων!”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *