ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΣ…ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ (ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;).

ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

 

 

 

 

φωτό αρχείου

«Παράταση Ισχύος Προγραμματικής Σύμβασης Έργου «Συντηρήσεις – Επισκευές Σχολικών Κτιρίων».

Κύριοι,

Μου απεστάλει για να συνυπογράψω το πρακτικό της Παράτασης Ισχύος της Προγραμματικής Σύμβασης του Έργου «Συντηρήσεις – Επισκευές Σχολικών Κτιρίων Θήρας», σαν (2) οριζόμενο μέλος της τριμελούς Κοινής Επιτροπής Εποπτείας και Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης.

Αναφορικά με το θέμα, εγώ ουδέποτε ενημερώθηκα, ουδέποτε έλαβα πρόσκληση για να συμμετάσχω σε συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, προκειμένου να αποφασίσουμε την Παράταση Ισχύος της Προγραμματικής αυτής Σύμβασης. Τυπικά δεν τηρήθηκε η νόμιμη διαδικασία που επιβάλλετε σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σύμφωνα δε, με το αρ. πρωτ. 97657/2588/17-10-2017 έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας για την Παράταση Ισχύος της αρ. πρωτ. οικ. 61219/1699/2016 Προγραμματικής Σύμβασης για ένα έτος (12 μήνες), παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε, ποια είναι τα έργα που αναφέρεστε στο υπ’ αρ. πρωτ.13181/23-10-2017 έγγραφό σας για τα οποία έχει ολοκληρωθεί η διαγωνιστική διαδικασία και ο προσυμβατικός έλεγχος, το ύψος του προϋπολογισμού και η δαπάνη που προέκυψε από τον διαγωνισμό.

Επίσης να μας γνωρίσετε ποια είναι τα υπόλοιπα έργα που έχετε εντάξει να υλοποιηθούν με τα υπόλοιπα χρήματα από τα 312.000€ που προβλέπονται από την Προγραμματική Σύμβαση.

Τέλος παρακαλώ όπως, στο εξής ως μέλος της Κοινής Επιτροπής Εποπτείας και Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης που αφορά το έργο «Συντηρήσεις – Επισκευές Σχολικών Κτιρίων Θήρας», και ιδιαίτερα ως εκπρόσωπος της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης στην Περιφερειακή Ενότητα Θήρας, να ενημερώνομαι ΤΟΣΟ για την επιλογή των έργων που χρηματοδοτούνται από εμάς, ΟΣΟ και για την πορεία ολοκλήρωσής τους.

Αναμένοντας άμεσα την ενημέρωσή σας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *