ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΑ

ΕΠΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

 

 “Σήμερα, 26/3/2020, υπήρξε κατάρρευση τμήματος του μονοπατιού που οδηγεί στον Όρμο Αρμένη Οίας, στην διασταύρωση αυτού με το κεντρικό μονοπάτι του οικισμού (κεντρική οδό με επίστρωση μαρμάρων).

Ο Δήμος Θήρας, έχοντας ως ύψιστη προτεραιότητα την ασφάλεια των κατοίκων και των διερχομένων, ενήργησε άμεσα με τις αρμόδιες υπηρεσίες του.

Με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 3424/26.3.2020 έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Θήρας έχει αποκλειστεί το τμήμα του κεντρικού μονοπατιού του οικισμού της Οίας, στην διασταύρωση αυτού με το μονοπάτι που οδηγεί στον Όρμο Αρμένη Οίας, λόγω επικινδυνότητας.

Στο επικίνδυνο σημείο, που έχει αποκλειστεί, έχουν τοποθετηθεί όλες οι απαραίτητες σημάνσεις, προς αποφυγή οιουδήποτε κινδύνου για τους κατοίκους και άλλους τυχόν διερχόμενους.

 

 

Ο Δήμος Θήρας ευχαριστεί όλες τις υπηρεσίες, οι οποίες επενέβησαν άμεσα και κατά την αρμοδιότητά τους, όταν έγινε γνωστό το συμβάν (Τεχνικές Υπηρεσίες Δήμου, Πολεοδομία Θήρας, Δημοτική Αστυνομία, ΔΕΥΑΘ, Α.Τ. Θήρας, ΔΕΗ).

Οι αρμόδιες υπηρεσίες θα δώσουν άμεσα το πόρισμά τους αναφορικά με τα αίτια της κατάρρευσης.

Ο Δήμος Θήρας θα μεριμνήσει ώστε τάχιστα  να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση του δρόμου και την ασφαλή διέλευση των πολιτών”.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *