ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΟ ΘΗΡΑΣ

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ Η ΜΕΜΕΤΖΗ

 

 

Η πρωταθλήτρια των επιτυχιών, Ελένη Μεμετζή

Η πρωταθλήτρια των επιτυχιών, Ελένη Μεμετζή

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου της ομάδας που έλαβε χώρα στο συνεδριακό του ΔΑΠΠΟΣ. Στο πάνελ παρευρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας καθώς και η προπονήτρια κ. Ελένη Μεμετζή.

Δια στόματος του Προέδρου του Ομίλου κ. Γ. Συνολάκη έγινε ιστορική αναδρομή στην ίδρυση της ομάδας καθώς και ένας απολογισμός των 20 μηνών της ζωής της. Ανακοινώθηκαν δράσεις αθλητικού και πολιτιστικού περιεχομένου οι οποίες θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι με κορυφαία την διοργάνωση τουρνουά προς τιμήν των Ευαγγέλου και Λούλας Νομικού με τίτλο ‘’Νομίκεια’’ με διεθνή εμβέλεια υπό την αιγίδα της ΕΟΠΕ.

Το τουρνουά θα γίνει στο τέλος Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή του Α.Ο. Θήρας, δύο ελληνικών συλλόγων μιας ομάδας από το εξωτερικό. Παράλληλα ανακοινώθηκε πως η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας θα ξεκινήσει την 1η εβδομάδα του Μαϊου.

Στη συνέχεια απευθύνθηκαν ευχαριστίες στους μεγάλους χορηγούς της ομάδας, τις επιχειρήσεις και όσους βοήθησαν την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας καθώς και σε όλο το φίλαθλο κόσμο του νησιού που συμπαραστάθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας με την παρουσία του στο γήπεδο.Παράλληλα ανακοινώθηκε η δημιουργία ιστοσελίδας του Ομίλου.

Ανανέωση συνεργασίας με Ελένη Μεμετζή

 

Ο Πρόεδρος της ομάδας ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με την νυν προπονήτρια της ομάδας κ. Ελένη Μεμετζή επ’ αόριστο. Επίσης ανακοινώθηκαν οι κ.κ. Γεωργίου και Πάνου στο πόστο του βοηθού προπονητή και υπεύθυνου γραφείου τύπου αντίστοιχα.

 

Όσον αφορά την μεταγραφική δραστηριότητα του συλλόγου ο Πρόεδρος της ομάδας είπε πως ‘’ακόμα είμαστε πάνω στο τρένο των πανηγυρισμών. Βλέπουμε παίχτριες, υπάρχουν σκέψεις αλλά θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα πράγματα μετά το Πάσχα’’.

Έπειτα από την ανακοίνωση επέκταση της συνεργασίας της, η Ελένη Μεμετζή μεταξύ άλλων δήλωσε: ‘’Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Συνολάκη. Τον θεωρώ δικό μου άνθρωπο εκτός από Πρόεδρο. Ευχαριστώ την διοίκηση και τους ανθρώπους της Σαντορίνης. Ειλικρινά τους θεωρώ δικούς μου ανθρώπους.

Αυτό που κάναμε ήταν άθλος, δε το περιμέναμε. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά. Περάσαμε πολλά αλλά σημασία έχει πως τα καταφέραμε’’.

Παράλληλα τέθηκε ως στόχος της ομάδας για τη νέα σεζόν η παραμονή στην Α1 Εθνική κατηγορία.