ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΩΝΗΣ ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΘΗΡΑΣ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΥ_ΘΕΩΝΗ«Ο ΑΟ Θήρας βρίσκεται αγκαλιά με την άνοδο στην Α1 Γυναικών»

Με αφορμή την επικείμενη πρόκριση της ομάδας βόλλευ του Α.Ο. Θήρας στην Α1, η Θεώνη Λειβαδάρου, υποψήφια στην περιφερειακή ενότητα Θήρας με τον περιφερειακό συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» με επικεφαλής τον κύριο Γ. Χατζημάρκο έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πριν από λίγα χρόνια οι Σαντορινιοί ξεκίνησαν δειλά, δειλά την προσπάθεια τους στο γυναικείο βόλεϊ και έκαναν όνειρα για να δημιουργήσουν τη δική τους ομάδα. Αποτέλεσα και εγώ μέλος αυτής της προσπάθειας στα πρώτα βήματα της, ως παίκτρια του βόλεϊ και παρακολούθησα από κοντά την δημιουργική αυτή πορεία. Η προσπάθεια των παικτών, της προπονήτριας και της διοίκησης αποδίδει πραγματικά καρπούς και καταξιώνει, την Σαντορίνη και την Περιφέρεια μας ως πραγματικό πόλο του αθλήματος.

Ο Α.Ο. Θήρας απέδειξε ότι μπορεί να στηριχθεί στις δυνάμεις και να τα καταφέρει. Είμαι σίγουρη ότι με την στήριξη όλων θα πραγματοποιηθεί η άνοδος στην Α1. Σε μία εποχή κρίσης, οι επιτυχίες του Α.Ο. Θήρας, δίνουν ελπίδα και αισιοδοξία για τις προσπάθειες που έχουν βάση στη συλλογικότητα και την συστηματική προσπάθεια. Θα είμαστε εκεί όταν γράφεται η ιστορία».